Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiepark met glijbanen

Meer dan genoeg speelplezier

Bent u op zoek naar een vakantiepark met een zwembad en glijbanen? Direct naast de ingang van ons vakantiepark ligt Openluchtzwembad De Stelleplas, waar u op een zonnige zomerdag een heerlijk verfrissende duik kunt nemen. Naast het zwembad ligt een ruime ligweide waar u na uw frisse duik heerlijk kunt genieten in de zon. Krijgt u lekkere trek, dorst of heeft u zin in een ijsje? Geen probleem! Bij ons vakantiepark met glijbanen is een restaurant gelegen waar u van alles lekkers kunt halen. Wanneer u verblijft bij Hof van Zeeland, is toegang tot Openluchtzwembad De Stelleplas voor u altijd gratis! Het zwembad is geopend vanaf het begin van het seizoen in de meivakantie tot aan begin september.

Bekijk alle bungalows

Subtropisch zwemparadijs Omnium

Stel, de weersomstandigheden zijn iets minder zijn en u wil evengoed lekker zwemmen. Ook daar is aan gedacht! Met de Hof van Zeelandpas heeft u namelijk het gehele jaar door gratis toegang tot Subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes, wat op ongeveer een kwartiertje rijden vanuit ons vakantiepark met glijbanen ligt. Er zijn meerdere zwembaden met heerlijk verwarmd water dat bruist, draait, stroomt, whirlt of bubbelt. Daarnaast zijn er stroomversnellingen, snelle glijbanen, een wedstrijdbad en een kinderbadje voor de allerkleinsten. Zo kunt u bij ons vakantiepark met glijbanen dus altijd wel genieten van een frisse duik, of het nu binnen of buiten is!

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw verblijf op ons vakantiepark met glijbanen

Wilt u graag een vakantiehuisje boeken bij ons vakantiepark met glijbanen? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, de zwemfaciliteiten of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw bungalow
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht