Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Ontdek het park

Ontdek alle belevenissen op ons vakantiepark

Tijdens een vakantie bij Vakantiepark Hof van Zeeland hoeft niemand zich ook maar een moment te vervelen. Op het park is ontzettend veel te doen en te beleven voor jong en oud!

Vakantiepark Hof van Zeeland beschikt over alle faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Kinderen leven zich urenlang uit op een van de sport- en speelvelden samen met hun vakantievriendjes of met het dolenthousiaste animatieteam. Er zijn verschillende speeltuinen, sportvelden en er is zelfs een interactief voetbalveld op ons vakantiepark! Het grote openluchtzwembad met verschillende glijbanen ligt pal naast de ingang van Hof van Zeeland. U en uw gezin hebben daarnaast gratis toegang tot Omnium, een tropisch binnenzwembad waar u op koudere dagen een duik neemt en waar uw kinderen zich urenlang vermaken.

 Alle faciliteiten aanwezig

Om u een onbezorgde vakantie te bezorgen bij Vakantiepark Hof van Zeeland, beschikken wij over verschillende faciliteiten die dit waarmaken. U vindt op ons vakantiepark een kleine supermarkt met bakker. Hier haalt u uw laatste boodschappen en bestelt u iedere ochtend verse broodjes. Met meer dan tien hectare aan viswater is ons vakantiepark een waar paradijs voor liefhebbers van de hengelsport. Bij de receptie worden fietsen en e-choppers van zeer goede kwaliteit verhuurd, om zo de omgeving op een sportieve manier te ontdekken. Zo is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven op en rondom Vakantiepark Hof van Zeeland. 

Geniet van tijd met elkaar

Na uw actieve dag is het heerlijk vertoeven in Restaurant-Brasserie Stelleplas, waar verschillende gerechten van kwaliteit worden geserveerd. Door de gezellige sfeer in dit restaurant heeft u gegarandeerd een gezellige tijd. Daarnaast is het mogelijk om bij de receptie van Vakantiepark Hof van Zeeland een barbecue te huren, zodat u ook de mogelijkheid heeft om bij uw eigen bungalow van een lekkere eigen maaltijd te genieten.

Al onze luxe faciliteiten

Verken het park, de vakantie begint nu al!

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht