Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Ontdek het park

Ontdek alle belevenissen op ons vakantiepark

Tijdens een vakantie bij Vakantiepark Hof van Zeeland hoeft niemand zich ook maar een moment te vervelen. Kom tot rust in de prachtige natuur of geniet van de vele faciliteiten die het park biedt. 

 Alle faciliteiten aanwezig

Om u een onbezorgde vakantie te bezorgen bij Vakantiepark Hof van Zeeland, beschikken wij over verschillende faciliteiten die dit waarmaken. U vindt op ons vakantiepark een kleine supermarkt met bakker. Hier haalt u uw laatste boodschappen en bestelt u iedere ochtend verse broodjes. Met meer dan tien hectare aan viswater is ons vakantiepark een waar paradijs voor liefhebbers van de hengelsport. Bij de receptie worden fietsen en e-choppers van zeer goede kwaliteit verhuurd, om zo de omgeving op een sportieve manier te ontdekken. Zo is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven op en rondom Vakantiepark Hof van Zeeland. Bovendien ontvangt u op vertoon van de Hof van Zeelandpas, die u krijgt bij aankomst, leuke kortingen voor activiteiten in de omgeving. 

Ook voor de kleintjes zijn er genoeg mogelijkheden op het park. Urenlang speelplezier in de verschillende speeltuinen, voetballen op de sportvelden of dolenthousiast meedansen met het animatieteam. Daarnaast ligt het grote openluchtzwembad met verschillende glijbanen pal naast de ingang van Hof van Zeeland. Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot Omnium, een tropisch binnenzwembad waar u op koudere dagen een sportieve duik kunt nemen. 

Geniet van tijd met elkaar

Na uw actieve dag is het heerlijk vertoeven in Restaurant-Brasserie Stelleplas, waar verschillende gerechten van kwaliteit worden geserveerd. Door de gezellige sfeer in dit restaurant heeft u gegarandeerd een gezellige tijd. Daarnaast is het mogelijk om bij de receptie van Vakantiepark Hof van Zeeland een barbecue te huren, zodat u ook de mogelijkheid heeft om bij uw eigen bungalow van een lekkere eigen maaltijd te genieten.

Bekijk alle accommodaties

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Een greep uit onze accommodaties

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht