Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Op vakantie met Pinksteren en Hemelvaartsdag!

Ontdek het mooie Zeeland in het voorjaar

Heerlijk tijdens Hemelvaart (9 mei) en/of Pinksteren (19 & 20 mei) erop uit met z’n tweeën, het gezin of de hele familie? Ook tijdens de feestelijke lentedagen is Vakantiepark Hof van Zeeland er voor de leukste vakanties en weekendjes weg. Wij zijn trots op ons prachtige Zeeland en laten u graag kennismaken met de bruisende omgeving en gezellige activiteiten in de provincie Zeeland. Kunt u niet wachten? Boek dan snel uw vakantiehuis met Pinksteren of Hemelvaart.

Boek direct uw vakantie

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Hof van Zeeland is er voor elke soort vakantie: ook tijdens de Hemelvaart en Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren op vakantie? Ongeacht wat voor soort vakantie, bij Hof van Zeeland verwelkomen we jong en oud, families, natuurliefhebbers en zelfs honden die mee op vakantie mogen! Door de verschillende soorten bungalows die op het beschikbaar zijn, zit er voor ieder wat bij, voor elke soort vakantie. Eén ding is zeker: u zult zich tijdens Hemelvaart en Pinksteren niet vervelen bij Hof van Zeeland! In de provincie Zeeland is er meer dan genoeg te doen en te beleven. En op vertoon van uw Hof van Zeelandpas ontvangt u leuke kortingen op diverse activiteiten. Schrijf de onderstaande data en activiteiten maar alvast in uw agenda!

Activiteiten tijdens Hemelvaart

Activiteiten tijdens Pinksteren

Meer informatie over de verschillende activiteiten tijdens Hemelvaart en Pinksteren vindt u op de gelinkte websites.

Ontdek de bruisende omgeving

Reserveer uw vakantie of weekendje weg tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren genieten van een onvergetelijke vakantie of weekendje weg? Wacht niet te lang en boek nu uw accommodatie, want de kans bestaat dat onze huisjes al vol zitten! Het boeken van een accommodatie doet u eenvoudig online via onze website. Heeft u vragen of neemt u graag eerst even contact met ons op? Geen probleem! Dat kan via telefoon (+31 0113 56 22 60) of via e-mail (info@hofvanzeeland.nl)

Boek direct uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht