Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

IJsverkoop

Geniet van een verkoelende lekkernij

Bij vakantiepark Hof van Zeeland worden op verschillende plaatsen de lekkerste ijsjes verkocht. Dit komt natuurlijk goed uit wanneer de temperaturen buiten stijgen en u of uw kinderen een lekker verfrissend tussendoortje willen. Haal een ijsje op de hand bij ons op de receptie of geniet na uw maaltijd van een van de coupes met heerlijk schepijs in ons restaurant of op het terras.

IJsverkoop bij Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland heeft op verschillende plaatsen een heerlijke ijsverkoop. 

Verbaas u over het ruime assortiment aan bekende ijsjes bij ons op de receptie, natuurlijk in een mooie diepvries waar uw kinderen hun eigen ijsje uit kunnen kiezen.

Of zou u graag een toetje willen, of heeft u gewoon zin in een ijsje? Dan kunt u deze natuurlijk ook verkrijgen bij ons naast gelegen restaurant, Restaurant Brasserie Stelleplas. Hier maken ze de lekkerste toetjes en ijsjes voor u klaar. Geniet hiervan in het restaurant of op het ruime terras!

Een heerlijke ijscoupe in het restaurant

Hof Van Zeeland beschikt ook over een gezellig restaurant met terras waar u de heerlijkste maaltijden kunt nuttigen. Na een maaltijd is een lekker toetje vaak niet te missen. Daarom heeft Restaurant-Brasserie Stelleplas ook een ruime keuze aan ijscoupes waar u uit kunt kiezen. Vrijwel alle toetjes zijn gemaakt met vers boerenroomijs uit Zeeland in verschillende smaken. Ook uw kinderen kunnen genieten van een lekker kinderijsje met verschillende soorten ijs in een mooie beker. Bij dit kinderdessert zit ook een lekkere “snoep” verrassing. De beker mag natuurlijk mee naar huis. Zo hebben uw kinderen ook nog een leuk aandenken aan hun vakantie bij Hof van Zeeland! 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden op Vakantiepark Hof van Zeeland om lekker af te koelen met een heerlijk ijsje. U kunt hier zowel bij uw eigen bungalow lekker van genieten, als in ons restaurant of op het terras.

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht