Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

IJsverkoop

Geniet van een verkoelende lekkernij

Op vakantiepark Hof van Zeeland worden op verschillende plaatsen de lekkerste ijsjes verkocht. Dit komt natuurlijk goed uit wanneer de temperaturen buiten stijgen en u of uw kinderen een lekker verfrissend tussendoortje willen. Haal een ijsje op de hand bij onze snackbar of geniet na uw maaltijd van een van de coupes met heerlijk schepijs in ons restaurant of op het terras.

Vakantiepark Hof van Zeeland heeft een snackbar waar u elke dag heerlijke frietjes en snacks kunt halen. Heeft u geen zin om te koken, maar wilt u wel graag bij uw bungalow eten? Dan kunt u de lekkerste patat afhalen bij onze eigen snackbar. Maar zou u ook graag een toetje willen, of heeft u gewoon zin in een ijsje? Dan kunt u deze natuurlijk ook verkrijgen bij onze snackbar. Hier worden zowel lekkere waterijsjes als andere heerlijke ijsjes verkocht. Verbaas u over het ruime assortiment aan bekende ijsjes, natuurlijk in een mooie diepvries waar uw kinderen hun eigen ijsje uit kunnen kiezen. Daarnaast zijn de lekkerste ijsjes ook verkrijgbaar bij onze receptie.

Een heerlijke ijscoupe in het restaurant

Hof Van Zeeland beschikt ook over een gezellig restaurant met terras waar u de heerlijkste maaltijden kunt nuttigen. Na een maaltijd is een lekker toetje vaak niet te missen. Daarom heeft Restaurant-Brasserie Stelleplas ook een ruime keuze aan ijscoupes waar u uit kunt kiezen. Vrijwel alle toetjes zijn gemaakt met vers boerenroomijs uit Zeeland in verschillende smaken. Ook uw kinderen kunnen genieten van een lekker kinderijsje met verschillende soorten ijs in een mooie beker. Bij dit kinderdessert zit ook een lekkere “snoep” verrassing. De beker mag natuurlijk mee naar huis. Zo hebben uw kinderen ook nog een leuk aandenken aan hun vakantie bij Hof van Zeeland! 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden op Vakantiepark Hof van Zeeland om lekker af te koelen met een heerlijk ijsje. U kunt hier zowel bij uw eigen bungalow lekker van genieten, als in ons restaurant of op het terras.

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht