Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Bakker

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt

U wordt wakker en ruikt het direct: de geur van verse broodjes. Wanneer u in de keuken aankomt, ziet u een gedekte tafel met de heerlijkste lekkernijen. Verschillende soorten beleg, een gekookt eitje, versgeperste jus d’orange, maar misschien nog het allerbeste: de verse harde broodjes. Ze zien er heerlijk uit, dus u schuift meteen aan!

Een gezellig ontbijt

Als u ontwaakt in uw luxe bungalow, wilt u de dag natuurlijk goed starten met een heerlijk ontbijt. Dit is geen probleem bij Hof van Zeeland! Tijdens de vakantieperiodes (maar vaak ook regelmatig daarbuiten) bestelt u uw favoriete broodjes voor het hele gezin en ontbijt u heerlijk samen. Zo brengt u direct kostbare tijd door met uw gezin, familie of vrienden, terwijl u geniet van ambachtelijk bereide broodjes door de lokale bakker.

Bestel uw broodjes makkelijk

In uw bungalow vindt u een bestelformulier waarmee u verse broodjes bestelt. Het bestelformulier geeft u de voorgaande dag af bij de receptie vóór 16:30 uur. Vervolgens haalt u de volgende ochtend vanaf 09:00 uur uw bestelling op bij de receptie. Het is ook mogelijk om de broodjes te bestellen via uw Hof van Zeeland-app! De broodjesservice van de lokale bakker is tussen Pasen en de Belgische herfstvakantie elke dag beschikbaar. Dat betekent elke dag verse broodjes in uw bungalow! Voor €0,50 extra bezorgen wij de broodjes ook bij de woning. Wilt u buiten deze periode genieten van verse harde broodjes, dan geven onze receptiemedewerkers u graag hun beste tips over de verschillende bakkers en supermarkten in het dorp iets verderop.

De heerlijke broodjes

Het aanbod van onze bakker aan verse broodjes bestaat uit croissants, witte en bruine pistoletjes, Kaiser broodjes, Waldkorn bollen, chocoladebroodjes en Zeeuwse Bolussen. Een Zeeuwse Bolus is een typisch Zeeuws broodje met een zoete gesuikerde smaak. Het lekkerste beleg koopt u bij onze supermarkt, die zich bij de receptie bevindt. Zo maakt u uw ontbijt op een snelle en makkelijke manier compleet.

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht