Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Verblijf met uw hond

Ook uw hond kan meegenieten van het mooie Zeeland

Uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op Vakantiepark Hof van Zeeland. In onze speciale huisdiertoegankelijke bungalows mogen maximaal twee huisdieren per bungalow vakantie komen vieren. Tijdens een vakantie op Vakantiepark Hof van Zeeland geniet zowel het baasje als de hond van de prachtige Zeeuwse natuur en natuurlijk het strand en de zee. Laat ons van tevoren weten dat uw huisdier mee komt, dan reserveren wij een huisdiervriendelijke bungalow voor u. Ook zorgen wij dat er iets lekkers klaarligt, zo voelt uw hond zich meteen helemaal thuis.

Op het vakantiepark is veel natuurgroen en water aanwezig waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om een stevige wandeling te maken met uw hond. Maak een wandeling rondom de visvijver van tien hectare of neem uw hond mee naar het strand om even heerlijk uit te waaien. Het strand is gelegen op enkele minuten afstand met de auto. De meeste honden zijn gek op het strand. Voor een hond is er niets leuker dan over het strand te rennen, te rollen door het stuivende zand of een duik in de branding te nemen. Dankzij de centrale ligging op het schiereiland Zuid-Beveland is werkelijk alles dichtbij. 

Geschikt voor alle honden

Bij aankomst in uw huisdiertoegankelijke bungalow staat er een leuk hondenpakketje klaar. Hierin vindt u allerlei lekkere dingen voor uw viervoeter. Daarnaast beschikt iedere bungalow bij Hof van Zeeland over een eigen tuin waar uw hond kan spelen en uitrusten. Hierdoor geniet u van een heerlijke vakantie met hond. Onze huisdiertoegankelijke bungalows zijn niet omheind. Wel is het mogelijk om voor €25,- extra een tuinhek bij te boeken. Dan omheinen wij de tuin voor u met een net, wat ook voor schapen wordt gebruikt. Hierdoor kan uw hond lekker los spelen in de tuin, terwijl u geniet van uw vakantie.

Ontdek alle accommodaties

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Een greep uit onze accommodaties

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht