Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiepark met viswater

Een zoetwaterplas van 10 hectare

Bent u een echte visser? Dan is een vakantie op Hof van Zeeland wellicht uw droomvakantie! Het vakantiepark met viswater beschikt over luxe bungalows en is gelegen aan de Stelleplas, een van de mooiste visstekken in Nederland. De zoetwaterstek biedt urenlang visplezier voor zowel de professionele sportvisser als een beginnend visser. De Stelleplas wordt bewoond door een grote variatie aan vissoorten waaronder karpers, brasems, riet- en blankvoorn, zeelt, baars en snoekbaars.

Om te vissen in de Stelleplas is een visvergunning en een VISpas nodig. Indien u niet de beschikking heeft over een visvergunning kunt u deze verkrijgen bij de receptie van het park. Voor een VISpas dient u zelf te zorgen, deze is zowel online als bij de meeste hengelsportzaken verkrijgbaar. U heeft enkel een visvergunning nodig als u bij de steigers op de grote plas wilt vissen. Wanneer u overnacht in een bungalow waarbij uw achtertuin direct grenst aan de vijver, heeft u geen vergunning nodig.

Vakantiehuisje aan het viswater

Over de gehele visvijver vindt u verschillende vissteigers en visstekjes in de prachtige omliggende natuur. Een aantal van de vakantiehuisjes van Hof van Zeeland zijn gelegen aan het binnenwater van het park, waardoor u uw hengel kunt uitgooien vanaf uw eigen achtertuin. Hiervoor heeft u geen visvergunning nodig. Een aantal van de volgende bungalows zijn gelegen aan de binnenwateren van de Stelleplas:

Indien u wilt overnachten in een van deze vakantiehuisjes kunt u dit aangeven tijdens het online boeken van uw vakantie op Hof van Zeeland. Al deze luxe bungalows zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle luxe voor een onvergetelijke visvakantie in Zeeland.

Bekijk al onze bungalows

Ontdek ook de omgeving

Naast de ligging direct aan een van de mooiste zoetwatervisvijver van Nederland biedt de omgeving nog alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Als u in de auto stapt staat u binnen enkele minuten aan de Zeeuwse kust of in de steden Middelburg, Goes en Vlissingen. Daarnaast krijgt u met de Hof van Zeelandpas bij ontzettend veel uitjes in de regio gratis toegang of ontvangt u een mooie korting. Zo kunt u bijvoorbeeld onbeperkt en geheel gratis gebruik maken van het naastgelegen openluchtzwembad en het subtropische zwemparadijs in Goes.

Ontdek de omgeving
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht