Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Animatie

Tijdens uw verblijf bij Vakantiepark Hof van Zeeland beleven uw kinderen de tijd van hun leven dankzij de vele activiteiten die georganiseerd worden door ons animatieteam. Daarnaast zijn er genoeg faciliteiten, zoals zwembaden en speeltuinen, waar de kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Zo hebt u even heerlijk de tijd om te ontspannen.

Vanaf Pasen tot en met de Kerstvakantie, tijdens de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland, zorgen wij dat de kinderen zich kunnen vermaken op ons vakantiepark met animatie. Elke week is er een ander programma met zowel sportieve activiteiten als festiviteiten waar uw kinderen hun energie en creativiteit in kwijt kunnen. Hof van Zeeland heeft ook een eigen mascotte, Hein. Op maandag en vrijdag heet Hein alle kinderen van harte welkom bij de receptie. Ook is hij iedere dag aanwezig bij de knutselmorgen en ‘s avonds bij de minidisco!

Ons animatieprogramma

Uw kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op ons vakantiepark met animatie. Lees hieronder verder over de animatie op ons vakantiepark, of bekijk hier alvast een voorbeeld van een animatieprogramma. Het actuele animatieprogramma vindt u bij aankomst op de poster bij de receptie, maar ook in het animatieboekje dat u ontvangt en in de Hof van Zeeland-App.

Bekijk voorbeeld van animatieprogramma

Animatie en activiteiten

Ons vakantiepark met animatie organiseert allerlei verschillende activiteiten, van creatief tot sportief. De kinderen worden iedere ochtend opgehaald door mascotte Hein en het animatieteam om daarna van 10:00 tot 11:30 te gaan dansen en knutselen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld een eigen fotolijstje of een masker van Hein maken. Uiteraard worden ze hierbij geholpen door het animatieteam, zodat iedereen met een mooi knutselwerkje terug naar hun vakantiehuisje kan gaan. Elke knutselochtend wordt afgesloten met een spectaculair dansje. Daarnaast wordt elke avond onze beroemde minidisco georganiseerd, waar alle kinderen hun dansjes kunnen laten zien!

Bij de Kinderbingo, die één keer per week wordt georganiseerd, zijn natuurlijk ook leuke prijzen te winnen. Het animatieteam zorgt ook voor een lekkere versnapering voor tijdens deze bingo.

Onze speel- en sportvelden

Ons vakantiepark met animatie biedt daarnaast ook veel mogelijkheden voor de kinderen op het gebied van sport en spel. Kinderen zijn dol op bewegen, hoe groot of klein ze ook zijn. Voor de allerkleinsten is er een omheinde speeltuin met glijbaan en zandbak. Voor de oudere kinderen is er een eigen speeltuin met glijbaan en wip.

Daarnaast is er ook een jeu de boules baan, een volleybalveld en een interactief voetbalveld. Op deze sportveldjes worden in de vakantieperiode verschillende toernooien georganiseerd door ons animatieteam, waar kinderen en jongeren al hun energie kwijt kunnen. Natuurlijk zijn er ook geweldige prijzen te winnen tijdens deze sporttoernooien!

Ontdek het bruisende Zeeland

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht