Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Openlucht en subtropisch zwembad

Gratis en onbeperkt toegang tot de zwembaden

Tijdens een vakantie in Nederland met familie of vrienden mag een dagje zwembad natuurlijk niet ontbreken. Met de Hof van Zeelandpas krijgt u onbeperkt en gratis toegang tot zowel een openluchtzwembad als een subtropisch zwemparadijs. Hierdoor geniet u zowel met goed weer als met minder goed weer van urenlang zwemplezier voor de hele familie.

Openluchtzwembad de Stelleplas

Zwembad Stelleplas is weer geopend van 4 mei 2024 tot en met 7 september 2024.

Direct naast de ingang van Vakantiepark Hof van Zeeland ligt het openluchtzwembad ‘Stelleplas’. Dit zwembad is gemakkelijk bereikbaar voor zowel jong als oud. Met de Hof van Zeelandpas mag u gratis en onbeperkt zwemmen bij dit leuke buitenzwembad.

Op een zonnige zomerdag is er niets heerlijker om een verfrissende duik in een buitenzwembad te nemen. Zwembad de Stelleplas bestaat uit drie verwarmde zwembaden, een apart bad voor peuters en een supersnelle glijbaan van maar liefst 40 meter lang. Naast het bad liggen speel- en zonneweiden waar u heerlijk kunt uitrusten of spelen. Geniet van de zon op een ligbed, sjees van de glijbaan of geniet van een verkoelend ijsje op het terras.

Het zwembad is geopend vanaf de meivakantie tot begin september en u mag zo vaak het zwembad betreden als u zelf wilt.

Ontdek Zwembad de Stelleplas´╗┐

Subtropisch zwemparadijs Omnium

Wat voor weer het ook is: als gast van Hof van Zeeland kunt u het hele jaar door gratis terecht in het subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes. Het binnenzwembad is gelegen op ongeveer een kwartiertje afstand vanaf ons vakantiepark. In Omnium is alles aanwezig wat u van een subtropisch zwemparadijs kunt verwachten.

Er zijn meerdere zwembaden met heerlijk verwarmd water dat bruist, draait, stroomt, whirlt of bubbelt. Daarnaast zijn er stroomversnellingen, snelle glijbanen, een wedstrijdbad en een kinderbadje voor de allerkleinsten.

Het hoogtepunt van een dagje Omnium is toch wel de Lazy River die onder het tropische bos door stroomt. De Lazy River trotseert u in een rustig tempo in een zwemband. Vanuit de Lazy River kijkt u uw ogen uit door diverse doorkijkjes naar de tropische omgeving boven u. In het plafond ziet u zelfs tropische vissen zwemmen! Laat u meevoeren door de stroming en geniet van het prachtige uitzicht. Maak tussendoor een pitstop op de bruisbank of laat u verrassen door een tropische bui.

Korting op een versnapering

Tussen het zwemplezier door kunt u bijkomen op het terras met een lekker hapje of u kunt een verfrissend drankje bestellen aan de zwembadbar. Met de Hof van Zeelandpas ontvangt u gratis en onbeperkt toegang tot het zwembad én 15 % korting op uw horecabestedingen op het horecaplein. Hierdoor beleeft u tijdens een vakantie bij Hof van Zeeland altijd zwemplezier!

Ontdek zwemparadijs Omnium
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht