Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiepark Zeeland met zwembad

Wilt u graag samen de vakantie vieren op een vakantiepark in Zeeland met zwembad? Beleef dan een onvergetelijke vakantie bij Hof van Zeeland! Als gast van ons vakantiepark krijgt u gratis toegang tot het subtropisch binnenzwembad en het verfrissende buitenzwembad. Het binnenzwembad is een heus zwemparadijs en ligt op een kwartiertje rijden vanaf ons vakantiepark. In de zonnige periodes kunt u ook gebruik maken van het buitenbad dat vlak naast de ingang van ons vakantiepark ligt. Het hele jaar door beleeft u bij Hof van Zeeland een geweldige vakantie!

Boek direct uw vakantie

Ons binnenzwembad en buitenzwembad

Een van de leukste activiteiten bij ons vakantiepark is ongetwijfeld het zwemplezier. Bij Omnium, hét subtropisch zwemparadijs van Zeeland, kunnen u en uw kinderen zich laten meenemen in de heerlijke Lazy River of de verschillende glijbanen trotseren. Voor de allerkleinsten is er ook een speciaal kinderbadje om in te spelen. U kunt hier ook even heerlijk pauzeren met een hapje en een drankje aan de zwembadbar of bij mooi weer op het terras.

Vanaf de meivakantie tot begin september kunt u op ons vakantiepark in Zeeland met zwembad een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad Stelleplas naast de ingang van het park. Ook hier vindt u hier een glijbaan, een peuterbadje en drie zwembaden. Het water is verwarmd en er zijn heerlijke ligbedjes en een zonneweide waar u kunt uitrusten of samen spelletjes doen. Zo heeft u urenlang plezier voor het hele gezin!

Ontdek het zwembad

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Boek een huisje op ons vakantiepark met zwembad

Wilt u een onvergetelijke vakantie beleven met het hele gezin op ons bungalowpark in Zeeland met zwembad? Onze vakantiehuisjes zitten snel vol, dus wacht niet te lang en boek eenvoudig uw vakantie online. Heeft u vragen? Stel ze gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of stuur ons een e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht