Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Werken bij Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in Heinkenszand, een dorp in het midden van Zeeland. Dat maakt ons vakantiepark het perfecte uitgangspunt om deze prachtige provincie te ontdekken! Wij zijn uniek, omdat wij een zelfstandig opererend vakantiepark in Zeeland zijn dat geen onderdeel uitmaakt van een grotere keten. Naast onze zeer comfortabel ingerichte accommodaties en ligging aan de mooie Stelleplas, beschikt Hof van Zeeland over een mooi aantal faciliteiten én is er ontzettend veel te zien en te beleven in de omgeving.

Wij zijn trots op Zeeland en laten onze gasten graag kennis maken met de diversiteit die de regio biedt. Willen onze gasten zelf de regio ontdekken, dan hopen wij ze hierbij te inspireren. Wij helpen onze gasten graag, dat geeft ons energie! Solliciteer bij Hof van Zeeland en werk mee aan onze missie!

Bekijk de vacatures

Bekijk hier alle vacatures

Ontdek in dit overzicht al onze openstaande vacatures. Staat de vacature die je hoopte te vinden er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar rjprovoost@hofvanzeeland.nl.

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht