Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Restaurant-Brasserie Stelleplas

Helemaal verwend worden in ons restaurant

Lekker eten hoort bij een goede vakantie. Wij begrijpen dat u daar niet altijd zelf voor wilt zorgen. Daarom is er bij Vakantiepark Hof van Zeeland ook een restaurant-brasserie met zowel service als maaltijden van hoge kwaliteit. Uw zorgen worden hier helemaal uit handen genomen, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie met uw gezin

Restaurant-Brasserie Stelleplas is onderdeel van ons vakantiepark en dankt zijn naam aan het meer waar zowel het restaurant als het gehele vakantiepark aan gelegen is. Het restaurant creëert een gezellige sfeer en doet denken aan een boerenschuur in een modern jasje. In overeenstemming met de stijl van het gehele pand heeft het restaurant een romantische, sfeervolle en ongedwongen sfeer. Door de inrichting en het enthousiaste personeel voelt u zich hier helemaal thuis!

Ons enthousiaste personeel

De twee ingrediënten die centraal staan bij het restaurant zijn gezelligheid en sfeervol genieten. Dat betekent dat het personeel van het restaurant er alles aan doet om u een gezellige middag of avond te laten hebben. Deze twee ingrediënten dragen zij uit in alles wat ze doen. U kunt heerlijk genieten met uw partner, vrienden en/of familie. 

Ook kwaliteit heeft het restaurant hoog in het vaandel staan. Alles moet aan deze hoge kwaliteit voldoen, van binnenkomst tot wanneer u weer lekker terugkeert naar uw vakantiewoning. Daarom heeft Restaurant-Brasserie Stelleplas beschikking over zeer enthousiast personeel, om u zeer goede service te bieden en de beste lunch- en dinergerechten te serveren.

Het sfeervolle terras

Restaurant-Brasserie Stelleplas heeft ook een prachtig terras. Hier kunt u op mooie dagen ook genieten van een lekker drankje en van een van onze heerlijke gerechten op de menukaart. Vanuit de comfortabele loungeseats kijkt uit over de Stelleplas, een van de mooiste visvijvers van Zeeland. Daarnaast worden er regelmatig barbecues georganiseerd in de speciaal daarvoor ingerichte BBQ-ruimte, waar u samen met uw gezin en met de andere gasten heerlijk kunt barbecueën.

De ruime zalen

Daarnaast beschikt het mooie, karakteristieke pand van Restaurant-Brasserie Stelleplas over een aantal mooie zalen. Hier worden tijdens de vakantieperiode vaak activiteiten georganiseerd. De zalen dienen de rest van het jaar als vergader-, conferentie- of feestruimtes.

Wilt u graag een drankje komen drinken of een maaltijd komen nuttigen bij Restaurant-Brasserie Stelleplas? Reserveer dan tijdig. Dit kan telefonisch via het nummer 0113-567445 of 06-23481494. Voor andere vragen kunt u contact opnemen via e-mail: info@stelleplas.com.

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht