Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Barbecueverhuur

Genieten in de tuin van uw bungalow

Vakantiepark Hof van Zeeland beschikt over een mooi restaurant met terras, maar wij begrijpen dat u ook af en toe bij uw bungalow wilt eten. Daar heeft u lekker veel privacy en kunt u genieten van de tijd met uw gezin. Barbecueën hoort echt bij vakantie vieren. Huur daarom een barbecue voor een hele dag, weekend, midweek of zelfs een hele week bij Hof van Zeeland!

Wij begrijpen dat u graag wilt genieten van een heerlijke maaltijd met uw gezin. Dit kan natuurlijk bij Restaurant-Brasserie Stelleplas, maar als u graag van meer privacy wilt genieten bij uw eigen bungalow, dan heeft u verschillende opties. U kunt heerlijke patat afhalen bij de snackbar en hiervan genieten in uw eigen bungalow. Maar wanneer het lekker weer is kunt u ook lekker gaan barbecueën! Haal het lekkerste vlees in de supermarkt en huur een van de beschikbare barbecues van hoge kwaliteit bij onze receptie.

Het reserveren en huren van de barbecue

De voorraad barbecues is niet oneindig, dus tijdig reserveren is nodig. U kunt er ook voor kiezen om uw barbecue tegelijkertijd te huren met de boeking van uw bungalow. Bij de huur van uw barbecue krijgt u een draagzak met al het keukengerei dat u nodig heeft tijdens het barbecueën. Dit hoeft u dus niet zelf vanuit thuis mee te nemen of te gaan kopen. Wij verwachten dit keukengerei en de barbecue natuurlijk wel schoongemaakt terug. Daarnaast is het ook belangrijk dat u de barbecue alleen in de buurt van uw gehuurde bungalow gebruikt. Het gebruik van de barbecue in de openbare ruimte van Hof van Zeeland of buiten het park is niet toegestaan.

De lage huurprijs

De borg voor de huur van een barbecue bedraagt altijd €30,-. Als u de barbecue en het bijbehorende keukengerei compleet en schoon aflevert, krijgt u deze borg natuurlijk terug. Hieronder vindt u de prijzen voor het huren van een barbecue:

Dag €5,-
Weekend €10,-
Midweek €15,-
Week €20,-

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht