Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Beleef een onvergetelijke vakantie

Over Hof van Zeeland

Hof van Zeeland is een vakantiepark in Heinkenszand, een dorp in het midden van Zeeland. Daarom is ons vakantiepark het perfecte uitgangspunt om de provincie Zeeland te ontdekken. Door deze centrale ligging is eigenlijk alles dichtbij. Naast onze zeer comfortabel ingerichte accommodaties en ligging aan de mooie Stelleplas beschikt Hof van Zeeland over een groot aantal faciliteiten dat zeker aan uw verwachtingen zal voldoen. Ontdek alles wat Hof van Zeeland te bieden heeft!

Bij Hof van Zeeland kunt u heerlijk komen overnachten in een van onze bungalows. U heeft ruim de keuze uit een van de verschillende soorten accommodaties. De grote ruimte rondom de bungalows geeft u echt een gevoel van vrijheid en privacy. Een deel van de bungalows liggen aan het water, wat u een nog mooier uitzicht geeft. Zo kunt u genieten met uw eigen gezin, vriendengroep of ander gezelschap. Natuurlijk wordt de binnenkant van de bungalows ook zeer goed onderhouden, zodat u altijd kunt overnachten in schone en moderne accommodaties. Alle bungalows bij Hof Van Zeeland beschikken over wifi, zodat u ook tijdens uw vakantie goed verbonden blijft. De bungalows zijn te huren voor zeer acceptabele prijzen.

Ontdek alle accommodaties

Hof van Zeelandpas

De omgeving van Vakantiepark Hof van Zeeland staat bekend om zijn unieke karakter. Het kenmerkt zich door de vele streekproducten, bijzondere attracties en mooie bezienswaardigheden. Daar zijn wij ontzettend trots op! Daarom ontvangt u bij aankomst van uw verblijf de Hof van Zeelandpas. Hiermee krijgt u leuke extra’s die een bezoek aan deze activiteiten nog unieker maken. De extra’s zijn alleen maar beschikbaar voor gasten van Hof van Zeeland, dus ze zijn ook nog eens zeer exclusief. Deze activiteiten lopen sterk uiteen: zowel voor kinderen als voor cultuurliefhebbers is deze pas een groot voordeel. Enkele voorbeelden van deze extra’s zijn: 10% korting op een wandeling met alpaca’s, korting voor uw kinderen bij binnenspeeltuin Klok’uus of een gratis kopje koffie of thee bij Strandpaviljoen de Stenen Toko.

Bekijk alle kortingen

Al onze luxe faciliteiten

Verken het park, de vakantie begint nu al!

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Een greep uit onze accommodaties

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht