Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Genieten van rust en natuur

Geniet van de rust en natuur tijdens een vakantie in het middelpunt van Zeeland. Vakantiepark Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas in het pittoreske Zeeuwse dorpje Heinkenszand op het schiereiland Zuid-Beveland. De Stelleplas wordt door liefhebbers van de vissport als een van de mooiste zoetwaterstekken in Nederland beschouwd. De natuurrijke omgeving is ideaal voor een rustige fietstocht naast de dijken. Grote kans dat u schapen ontmoet tijdens een tocht over de slingerende dijken. Na een dagje genieten in de provincie Zeeland, overnacht u in een fraaie bungalow. Hierdoor kunt u even lekker de batterij opladen tijdens een aantal dagen Zeeland.

Kom tot rust tijdens een heerlijke vakantie in Zeeland

Het ruim opgezette vakantiepark Hof van Zeeland is verscholen in een bosrijke omgeving. De sfeer op het park is gemoedelijk en rustig. Zo geniet u van een welverdiende en rustgevende vakantie. Start de dag met een vers ontbijtje in de tuin van uw bungalow en ga er op uit in de natuur. Werp uw hengel uit in de visvijver van maar liefst tien hectare. Een aantal bungalows zijn direct gelegen aan het viswater, waardoor u vanuit uw tuin de hengel uitwerpt. Maak een fietstocht langs de natuurlandschappen en stranden van Zeeland. Bent u een liefhebber van het strand? Met de auto staat u binnen een kwartiertje aan een van de prachtige stranden van Zeeland. Om de dag goed af te sluiten geniet u van een heerlijk diner met een goed glas wijn bij Restaurant-Brasserie Stelleplas. Liever zelf koken? Dat kan natuurlijk ook in de goed uitgeruste keuken van uw bungalow.

Écht genieten bij Hof van Zeeland

Tijdens een vakantie op Hof van Zeeland geniet u van de rust en natuur waarbij niets moet en alles mag. Wij zijn trots op onze provincie Zeeland en laten u graag kennis maken met de diversiteit die de regio biedt. Als u iets wilt ondernemen ontvangt u korting of zelf gratis entree met de Hof van Zeelandpas. Als u écht wil genieten boek dan een overnachting in een van onze wellness bungalows. In deze bungalows heeft u een eigen wellness centrum met een sauna en sunshower of zonnehemel. Zo geniet u van de luxe, rust en natuur tijdens een heerlijke vakantie in Zeeland.

Ontdek alle accommodaties

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Een greep uit onze accommodaties

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht