Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Speelplezier voor de kinderen

Vakantiepark Hof van Zeeland heeft verschillende speel- en sportvelden waar uw kinderen zich uren vermaken. Ook het animatieteam zorgt ervoor dat uw kinderen zich niet hoeven te vervelen, door elke dag een bomvol programma aan te bieden met verschillende activiteiten voor uw kinderen.

Uren speelplezier!

Kinderen leven zich helemaal uit in de speeltuinen en speelvelden die wij bij Vakantiepark Hof van Zeeland hebben. Bij Vakantiepark Hof van Zeeland wordt rekening gehouden met alle leeftijden. Er is een omheinde speeltuin waar de allerkleinsten onder toezicht urenlang spelen en nieuwe dingen ontdekken. De ouders hebben door de verschillende bankjes de mogelijkheid om hun allerkleinste kinderen goed in de gaten te houden terwijl zij even kunnen ontspannen.

De oudere kinderen hebben een eigen speeltuin met een klimmuur, glijbaan en een wip. In deze speeltuin vindt u verschillende speeltoestellen, trampolines en een heuse buiten bowlingbaan. Lukt het om een strike te gooien, waarbij alle kegels in één worp om moeten?

Lekker samen sporten

Naast de leuke speeltuinen zijn er bij Vakantiepark Hof van Zeeland verschillende sportvelden waar kinderen en hun actieve ouders zich helemaal kunnen uitleven. Zo is er een interactief voetbalveld, wat garant staat voor urenlang speel- en voetbalplezier. Daarnaast vindt u ook nog een jeu de boules baan en een volleybalveld. Voor echte sportievelingen is er een klimmuur, waar uw kinderen (uiteraard onder begeleiding) helemaal naar de top klimmen!

Sportieve activiteiten

Het animatieteam op ons vakantiepark zorgt ervoor dat uw kinderen zich tijdens uw vakantie niet hoeven te vervelen. Op het voetbalveld wordt bijvoorbeeld regelmatig een voetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Daarnaast wordt de bowlingbaan ook veelvuldig gebruikt tijdens een gezellig bowlingtoernooi. Voor de echte sportievelingen wordt een vierkamp georganiseerd, waar verschillende sporten en spellen met elkaar worden gecombineerd.

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht