Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Fietsverhuur & E-Chopper verhuur

Verken de omgeving op een sportieve manier

Tijdens uw vakantie bij Hof Van Zeeland wilt u vast niet alleen maar bij uw vakantiehuisje blijven. U wilt de prachtige omgeving verkennen! Dit begrijpen wij en daarom heeft ons vakantiepark een fiets- en E-Chopperverhuur. Hiermee kunt u alle mooie plekjes van Zeeland ontdekken en tegelijkertijd actief bezig zijn.

Zeeland is een echte fietsprovincie. U kunt heerlijk fietsen over de lange fietspaden die zijn aangelegd op de mooie dijken en door de mooie bossen. Een van deze fietspaden is onderdeel van de gloednieuwe, 39 kilometer lange MTB-route. Het beste is nog dat u vanuit ons vakantiepark direct kunt beginnen aan deze route, want deze tocht begint recht voor Restaurant-Brasserie Stelleplas

Fietsen voor iedereen

Bij onze receptie kunt u fietsen huren voor elke leeftijd en aan de hand van alle wensen. Er zijn zowel normale fietsen als elektrische fietsen, wanneer u dat beetje extra ondersteuning toch wel prettig vindt. Ook wanneer u met uw kinderen op vakantie bent en deze graag mee zou willen nemen op uw fietstocht, is dit mogelijk. Kinderfietsen worden verhuurd tegen gereduceerde prijs, zodat uw oudere kinderen ook heerlijk kunnen genieten van de omgeving en toch lekker actief bezig kunnen zijn. Voor de allerkleinsten verhuurt Hof Van Zeeland ook kinderzitjes, zodat u uw kinderen veilig mee kunt nemen terwijl u de natuurrijke omgeving van ons vakantiepark ontdekt. Oh, en vergeet niet uw Hof van Zeelandpas mee te nemen tijdens het ondekken van de Zeeuwse regio! 

De moderne e-choppers

Naast (elektrische) fietsen kunt u bij onze receptie ook een e-chopper huren. Het uiterlijk van een e-chopper is gebaseerd op een stoere Harley Davidson-motor, maar een groot verschil is dat de e-chopper volledig elektrisch werkt (zoals de naam al aangeeft). Wanneer u graag de omgeving wilt verkennen en lekker buiten wilt zijn, maar dit graag op een relaxte manier doet, kies dan voor een e-chopper! U zit lekker comfortabel met een laag zadel en hoge handvaten. De e-choppers gaan 25 km/uur en zijn van alle veiligheidsaspecten voorzien. Net zoals een normale bromfiets hebben de e-choppers onder andere spiegels, sterke schijfremmen, verlichting, knipperlichten en stuur- en accusloten.  

Zowel voor de (elektrische) fietsen als voor de e-choppers geldt dat er een beperkt aantal te huur zijn bij ons vakantiepark. Mocht u met een grotere groep een leuke toch op een e-chopper of e-fatbike willen maken zijn deze op slechts 2,5km afstand ook te huur bij www.funbikeszeeland.nl. Tevens zijn hier diverse extra’s te verkrijgen voor de e-choppers zoals picknickmanden en kinderzitjes.

Wanneer u al weet dat u de omgeving wilt verkennen met een fiets of e-chopper, boek deze dan bij uw overnachting bij Vakantiepark Hof van Zeeland!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht