Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Laadpalen

Laad uw elektrische auto of camper eenvoudig op

Bent u van plan om met uw elektrische auto of camper naar ons prachtige vakantiepark in het midden van Zeeland te komen? Dan bent u van harte welkom op ons park! Want wij beschikken over voldoende elektrische laadpalen. Aangezien steeds meer mensen in een elektrische auto rijden, willen wij deze mensen volledig van dienst kunnen zijn met de mogelijkheid om de auto op te laden.

Als vakantiepark werken wij graag mee aan het tegengaan van klimaatverandering. Daarom proberen wij op alle mogelijke manieren de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan. Omdat steeds meer mensen in een elektrische auto rijden, willen wij deze gasten van dienst zijn en hebben we verschillende laadpalen geplaatst op ons vakantiepark. Zo voelt iedereen zich welkom en is er de mogelijkheid om uw elektrische auto op een veilige en duurzame manier op te laden. Een elektrische auto moet regelmatig worden opgeladen. Dat kan bij deze laadpalen door de oplader van de auto in de laadpaal te steken. Na een aantal uur rijdt u weer door heel Zeeland heen en ontdekt u met de Hof van Zeelandpas de leukste activiteiten! 

De laadpalen

Op de grote parkeerplaats bij de ingang van het park vindt u twee laadpalen voor elektrische auto’s. Deze parkeerplaats ligt voor de receptie, dus is altijd goed in zicht voor onze medewerkers. U hoeft dus niet bang te zijn dat er iets met uw auto zal gebeuren. De twee laadpalen zijn geschikt om tot vier auto’s mee op te laden. Hierdoor is de kans groot dat er plaats is voor uw elektrische auto! Wanneer dit niet zo is, is het natuurlijk mogelijk om met de medewerkers van de receptie afspraken te maken over wanneer u uw auto op kunt laden aan een van de laadpalen. Het is niet toegestaan om uw elektrische auto bij de bungalow op te laden.

Om de elektrische laadpalen te kunnen gebruiken, heeft u hiervoor een abonnement nodig. Bij dit abonnement krijgt u een speciaal pasje, waarmee u zich identificeert bij de laadpaal. Vervolgens kunt u de laadpaal gebruiken!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht