Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Luxe bungalowpark in Nederland

Bent u op zoek naar een luxe bungalowpark in Nederland? Bij Hof van Zeeland hebben we alles wat u zoekt! Zo beschikt ons bungalowpark over een groot aantal verschillende luxe bungalows, waarvan enkele accommodaties zelfs speciaal zijn ingericht op het creëren van een comfort of wellness ervaring voor onze gasten. Deze luxe bungalows beschikken over bv. twee badkamers of een sauna en zonnehemel of sunshower. Bekijk alle specifieke informatie per bungalow in ons overzicht via de link hieronder.

Bekijk onze bungalows

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Onze Orchis Comfort Bungalow voor zes personen is van alle gemakken voorzien zodat u kunt genieten van een welverdiende vakantie. Het voordeel van deze luxe bungalow is dat deze beschikt over een tweede badkamer boven en dat er een aantal van dit type bungalow erg gunstig gelegen zijn, namelijk direct aan het water. De voorkeur hiervoor kunt u aangeven tijdens het boeken. Hier kunt u vanuit uw tuin een hengel uitwerpen op jacht naar karpers en snoekbaars. Breng kostbare tijd door met uw gezin, familie of vrienden in deze bungalow!

 

Geniet in een luxe wellness bungalow

Onze Orchis Wellness Bungalow is voorzien van een eigen wellness centrum waarmee u helemaal tot rust komt. Op de bovenverdieping vindt u uw eigen wellness centrum met een sauna en zonnehemel of sunshower, en twee slaapkamers met luxe boxspringbedden. Naast de keuze die u kunt maken in de mate van luxe die u graag wil, zijn er op het hele luxe bungalowpark uiteraard voldoende faciliteiten om u een onbezorgde vakantie te garanderen.

 

 

Reserveer uw luxe bungalow

Wilt u graag verblijven in een luxe vakantiehuisje op ons bungalowpark hier in Nederland? Boek dan snel, want onze luxe bungalows zijn vaak snel verhuurd. Wilt u graag meer informatie, of heeft u een vraag over ons bungalowpark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Boek uw huisje

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht