Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Bungalowpark Zeeland

Bent u op zoek naar een bungalowpark in Zeeland? Dan zit u bij Hof van Zeeland goed! Met een divers aanbod aan bungalows in verschillende soorten en maten zit er altijd wel een passende accommodatie voor u en uw gezelschap tussen. Zowel op het bungalowpark zelf als in de mooie omgeving van Zeeland is er meer dan voldoende te beleven voor alle leeftijdsgroepen. Zo staat de omgeving bekend om zijn unieke karakter, het kenmerkt zich door de vele streekproducten, bijzondere attracties en mooie bezienswaardigheden. Op vertoon van de Hof van Zeelandpas, die u ontvangt bij aankomst, ontvangt u leuke extra’s die een bezoek aan deze activiteiten nog unieker maken. Boek uw vakantie en laat u verrassen door wat Zeeland te bieden heeft!

Boek direct uw vakantie

Ontdek onze faciliteiten

We hebben op ons bungalowpark in Zeeland een breed scala aan faciliteiten, waarmee u zich tijdens uw vakantie geen moment hoeft te vervelen. Voor zowel gezinnen met jonge kinderen als voor stellen is altijd wel wat leuks te ondernemen! Zo beschikt het park over een kleine supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er meer dan 10 hectare viswater voor de recreatieve visser en verhuren wij fietsen en E-Choppers bij de receptie, waarmee u moeiteloos de mooie omgeving van ons bungalowpark verkent. Als u op het park terugkeert van uw actieve dag is het heerlijk genieten in Restaurant-Brasserie Stelleplas van een hapje en een drankje. Ook zijn er verschillende speel- en sportvelden verspreid over het hele park, waar uw kinderen zich grenzeloos amuseren. Openluchtzwembad ‘Stelleplas’ is daarnaast voor u gratis en onbeperkt toegankelijk met de Hof van Zeelandpas!

Ontdek ons bungalowpark

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Boek direct uw bungalowpark in Zeeland!

Wilt u een vakantie boeken bij ons bungalowpark in Zeeland voor een onvergetelijke tijd? Wacht dan niet te lang en boek direct online! Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, neem dan gerust contact op.

Boek direct uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht