Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Bungalowpark Zeeland

Bent u op zoek naar een bungalowpark in Zeeland? Dan zit u bij Hof van Zeeland goed! Met een divers aanbod aan bungalows in verschillende soorten en maten zit er altijd wel een passende accommodatie voor u en uw gezelschap tussen. Zowel op het bungalowpark zelf als in de mooie omgeving van Zeeland is er meer dan voldoende te beleven voor alle leeftijdsgroepen. Zo staat de omgeving bekend om zijn unieke karakter, het kenmerkt zich door de vele streekproducten, bijzondere attracties en mooie bezienswaardigheden. Op vertoon van de Hof van Zeelandpas, die u ontvangt bij aankomst, ontvangt u leuke extra’s die een bezoek aan deze activiteiten nog unieker maken. Boek uw vakantie en laat u verrassen door wat Zeeland te bieden heeft!

Boek direct uw vakantie

Ontdek onze faciliteiten

We hebben op ons bungalowpark in Zeeland een breed scala aan faciliteiten, waarmee u zich tijdens uw vakantie geen moment hoeft te vervelen. Voor zowel gezinnen met jonge kinderen als voor stellen is altijd wel wat leuks te ondernemen! Zo beschikt het park over een kleine supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er meer dan 10 hectare viswater voor de recreatieve visser en verhuren wij fietsen en E-Choppers bij de receptie, waarmee u moeiteloos de mooie omgeving van ons bungalowpark verkent. Als u op het park terugkeert van uw actieve dag is het heerlijk genieten in Restaurant-Brasserie Stelleplas van een hapje en een drankje. Ook zijn er verschillende speel- en sportvelden verspreid over het hele park, waar uw kinderen zich grenzeloos amuseren. Openluchtzwembad ‘Stelleplas’ is daarnaast voor u gratis en onbeperkt toegankelijk met de Hof van Zeelandpas!

Ontdek ons bungalowpark

Boek direct uw bungalowpark in Zeeland!

Wilt u een vakantie boeken bij ons bungalowpark in Zeeland voor een onvergetelijke tijd? Wacht dan niet te lang en boek direct online! Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, neem dan gerust contact op.

Boek direct uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht