Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vier de Herfstvakantie in Zeeland

Kom tot rust bij Hof van Zeeland

Hoewel de zomer voorbij is, is de prachtige omgeving rondom Hof van Zeeland in de herfst nog steeds aanwezig! Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie in onze Iris Wellness-Bungalow of juist een actieve vakantie met wandel- of fietstochten in de Zeeuwse natuur: bij het kindvriendelijke vakantiepark Hof van Zeeland bent u aan het juiste adres.

Boek nu uw herfstvakantie Bekijk onze accommodaties

Ontdek onze accommodaties

Ontdek het prachtige Zeeland

Op het moment dat de zomer plaatsmaakt voor de herfst, wordt de omgeving rond Hof van Zeeland alleen maar mooier. De groene kleuren in de natuur veranderen in oranje kleuren en een ontspannen wandeling op het strand wordt de ultieme manier om even lekker uit te waaien. Met de Hof van Zeelandpas ontdekt u de bruisende omgeving rond het park en geniet u van korting en andere leuke presentjes bij verschillende uitjes. Huur bijvoorbeeld een fiets en ontdek de pittoreske dorpen en steden rondom ons vakantiepark in uw herfstvakantie. Of maak een ontspannen wandeling met alpaca’s bij Alpaca Zeeland. Eén ding is zeker: u hoeft zich tijdens uw herfstvakantie bij Hof van Zeeland geen moment te vervelen.

Ontdek de bruisende omgeving Check onze nazomer tips!

Herfstvakantie voor jong en oud

Ook voor de allerkleinsten is er in de herfstvakantie genoeg te doen bij Hof van Zeeland en in de omgeving rond ons vakantiepark. Bij goed weer vermaken uw kinderen zich uren in de buitenspeeltuin. Is het slecht weer? Dan zorgt ons animatieteam er in de vakantieperiode van regio Zuid-Nederland voor dat uw kinderen zich toch amuseren met verschillende sportieve en creatieve activiteiten. Ook in de omgeving is genoeg te beleven voor de allerkleinsten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje zwemmen in het tropisch zwemparadijs Omnium in Goes? Of een dag ravotten bij Eeterij-Spelerij Vierlinden in Goes? Kortom: voor zowel jong als oud is er in de herfstvakantie genoeg te doen op en rondom vakantiepark Hof van Zeeland.

Bekijk alle activiteiten

Boek vandaag nog uw herfstvakantie

Overtuigd van al het moois en actiefs dat vakantiepark Hof van Zeeland u te bieden heeft? Boek dan vandaag nog uw herfstvakantie in het prachtige Zeeland en geniet van de luxe bij Hof van Zeeland en de prachtige, natuurrijke omgeving rond ons vakantiepark. Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig bij het boeken van uw herfstvakantie? Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0)113 – 56 22 60 en per email op info@hofvanzeeland.nl. We zien u graag in de herfstvakantie!

Boek uw herfstvakantie Contact opnemen
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht