Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Onze nazomer tips!

De leukste activiteiten tijdens de herfst

Wanneer u bij Hof van Zeeland verblijft, wilt u ervan verzekerd zijn dat u genoeg van het prachtige Zeeland en de rijke Zeeuwse cultuur te zien krijgt. Daarom bieden we bij Hof van Zeeland verschillende leuke tips aan voor jong en oud.

Berkenhof Tropical Zoo

Voor de jongste dierenliefhebbers

Bij Berkenhof Tropical Zoo waant u zich een dag in de tropen, waar genoeg te beleven is. Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen en de dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken. Is dit net wat te veel spanning? Dan kunnen de dieren uiteraard ook van een afstandje bekeken worden. In de indoor Kids jungle en in het Buitenspeelbos vermaken de kinderen zich tussen de ontdekkingstocht in onze Tropical Zoo door.

Meer informatie

Klimbos Zeeland Westerschouwen

Voor de echte avonturiers

Bij aankomst in Klimbos Zeeland Westerschouwen wordt u begroet door een ervaren instructeur. Samen met de instructeur bepaalt u, aan de hand van uw ervaring, bouw en persoonlijke voorkeur, welke klimroute u gaat afleggen. Welke route u ook kiest, iedereen start met het oefenparcours, ongeacht uw ervaring. Tijdens de oefenroute wordt gecontroleerd of u de instructies snapt en of u klaar bent voor het echte werk. Bent u klaar voor het échte klimwerk?

Meer informatie

Wellnessresort Goes

Voor de echte genieters

Bij een luxe vakantie mag een heerlijk Wellness Arrangement niet ontbreken. Daarom biedt Hof van Zeeland in samenwerking met Wellnessresort Goes het Wellness Arrangement aan. Met het Wellness Arrangement bent u verzekerd van een ontspannen dag in de sauna, een rasulbehandeling (met de Hof van Zeelandpas) of een beautybehandeling of ontspannende massage (meerprijs). Nadat u genoten heeft van een dag vol ontspanning, kunt u aanschuiven in het Wellness restaurant voor een drankje aan de bar of een uitgebreid diner. De gerechten op de menukaart in het Wellness restaurant worden dagelijks vers én met een grote passie bereid.

 

Meer informatie

Een lekkere afsluiter!

Na deze activiteiten honger gekregen? Bij Restaurant – Brasserie Stelleplas voelen zowel jong als oud zich al snel thuis. In dit authentiek Zeeuwse Restaurant, gelegen bij de ingang van ons park, staan gezelligheid, kwaliteit en sfeervol genieten centraal. Terwijl de kinderen genieten van een lekker frietje met bijvoorbeeld een frikandel, kroket of kipnuggets, genieten papa en mama van een overheerlijke Doradefilet, Gekookte Zeeuwse mosselen of een lekkere Saté van Varkenshaas.

Meer informatie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht