Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Bungalowspecials Zeeland

Ontdek al onze prachtige bungalows

Bent u op zoek naar Bungalowspecials in Zeeland? Bij Hof van Zeeland hebben we een breed aanbod aan accommodaties waar u kunt overnachten met verschillende gezelschappen. Hier vindt u de beste deals voor uw vakantie in Zeeland. In de omgeving is er genoeg te beleven voor een heerlijke tijd. Laat u verrassen door alles wat de wijde omtrek van Zeeland te bieden heeft.

Boek uw vakantie

Onze bungalows

Bij Vakantiepark Hof van Zeeland hebben we diverse bungalowspecials in Zeeland. We hebben een aantal interessante vrijstaande en geschakelde bungalows in de bruisende regio van Zeeland, waar u een heerlijke tijd kunt doorbrengen. De bungalows zijn allemaal gelegen op ruime kavels, waar u heerlijk in uw eigen tuin met het hele gezin of reisgezelschap kunt vertoeven in de zon.

Bekijk alle bungalows

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek onze faciliteiten

We hebben op ons bungalowpark in Zeeland een breed scala aan faciliteiten, waarmee u zich tijdens uw vakantie geen moment hoeft te vervelen. Voor zowel gezinnen met jonge kinderen als voor stellen is altijd wel wat leuks te ondernemen! Zo beschikt het park over een kleine supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er meer dan 10 hectare viswater voor de recreatieve visser en verhuren wij fietsen en E-Choppers bij de receptie, waarmee u moeiteloos de mooie omgeving van ons bungalowpark verkent.

 Als u op het park terugkeert van uw actieve dag is het heerlijk genieten in Restaurant-Brasserie Stelleplas van een hapje en een drankje. Ook zijn er verschillende speel- en sportvelden verspreid over het hele park, waar uw kinderen zich grenzeloos amuseren. Openluchtzwembad ‘Stelleplas’ is daarnaast voor u gratis en onbeperkt toegankelijk.

Boek uw accommodatie direct

Wilt u snel verzekerd zijn van een mooie bungalow bij Hof van Zeeland? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Boek uw accommodatie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht