Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Bijzondere vakantiehuisjes Nederland

Bent u op zoek naar bijzondere vakantiehuisjes in Nederland? Bij Hof van Zeeland bieden we diverse bungalows in een prachtige omgeving. Onze provincie staat bekend om haar bijzondere kenmerken en unieke verhalen. Vanuit onze bijzondere vakantiehuisjes ontdekt u op korte afstand de mooiste pareltjes van Zeeland.

Boek uw bijzondere vakantiehuisje

Bijzondere vakantiehuisjes op Hof van Zeeland

Op ons vakantiepark vindt u verschillende luxe vakantiehuisjes op ruime kavels. Voor elk gezelschap is er een geschikte bungalow te vinden. Komt u met een groot gezelschap? Kies dan voor het 10 persoons vakantiehuisje. Of kies voor een 46 of 8 persoons bungalow met een kleiner gezelschap. Al onze bungalows zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. In de ochtend wordt u wakker in een comfortabel bed, zet u uw eerste kopje koffie dat u opdrinkt op het fijne buiten meubilair.

Na een volle dag vol bijzondere activiteiten in Zeeland ploft u in het vakantiehuisje op de bank met een drankje of geniet u van een lekker warme douche voordat u een heerlijk diner voorbereidt in de volledig uitgeruste open keuken. Voor extra bijzondere vakantiehuisjes kiest u bij Hof van Zeeland voor een wellness bungalow. Bovenop alle faciliteiten beschikken deze bungalows ook nog over een wellness badkamer, een sauna en een sunshower.

Ontdek de bijzondere omgeving van Hof van Zeeland

Wij zijn trots op onze provincie en delen dit graag met u! De omgeving van Hof van Zeeland biedt vele bijzondere attracties en unieke bezienswaardigheden. Met de Hof van Zeelandpas ontvangt u kortingen en leuke extra’s die het ontdekken van onze provincie nog leuker maken. Bezoek tijdens uw vakantie bijvoorbeeld het Trekkersmuseum, de Oesterij of het Zeeuws Museum.

Ontdek bruisend Zeeland

Reserveer uw bijzondere vakantiehuisje in Nederland

Bent u enthousiast en boekt u graag een bijzonder vakantiehuisje in Nederland? Boek dan snel uw verblijf bij Hof van Zeeland. Wilt u graag meer informatie over onze vakantiehuisjes of heeft u een andere vraag over Hof van Zeeland? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefonisch (+31 (0) 113-56 22 60). We staan u graag te woord.

Boek uw bijzondere vakantiehuisje

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht