Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Bijzondere vakantiehuisjes Nederland

Bent u op zoek naar bijzondere vakantiehuisjes in Nederland?

Bij Hof van Zeeland bieden we diverse vakantiehuisjes in een bijzondere omgeving. Onze provincie staat bekend om haar bijzondere kenmerken en unieke verhalen. Vanuit onze bungalows ontdekt u op korte afstand de mooiste pareltjes van Zeeland.

Boek uw bijzondere vakantiehuisje

Bijzondere vakantiehuisjes op Hof van Zeeland

Op ons vakantiepark vindt u verschillende luxe vakantiehuisjes op ruime kavels. Voor elk gezelschap is er een geschikte bungalow te vinden. Komt u met een groot gezelschap? Kies dan voor het 10 persoons vakantiehuisje. Of kies voor een 4, 6 of 8 persoons bungalow met een kleiner gezelschap. Al onze bungalows zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. In de ochtend wordt u wakker in een comfortabel bed, zet u uw eerste kopje koffie dat u opdrinkt op het fijne buiten meubilair. Na een volle dag vol bijzondere activiteiten in Zeeland ploft u in het vakantiehuisje op de bank met een drankje of geniet u van een lekker warme douche voordat u een heerlijk diner voorbereidt in de volledig uitgeruste open keukens. Voor extra bijzondere vakantiehuisjes kiest u bij Hof van Zeeland voor een wellness bungalow, bovenop alle faciliteiten beschikken deze bungalows ook nog over een wellness badkamer een sauna en een sunshower.

Ontdek al onze bungalows

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek de bijzondere omgeving van Hof van Zeeland

Wij zijn trots op onze provincie en delen dit graag met u! De omgeving van Hof van Zeeland biedt vele bijzondere attracties en unieke bezienswaardigheden. Met de Hof van Zeelandpas ontvangt u kortingen en leuke extra’s die het ontdekken van onze provincie nog leuker maken. Bezoek tijdens uw vakantie bijvoorbeeld het Trekkersmuseum, de Oesterij of het Zeeuws Museum.

Ontdek bruisend Zeeland

Reserveer uw bijzondere vakantiehuisje in Nederland

Bent u enthousiast en boekt u graag een bijzonder vakantiehuisje in Nederland? Boek dan snel uw verblijf bij Hof van Zeeland. Wilt u graag meer informatie over onze bijzondere vakantiehuisjes of heeft u een andere vraag over Hof van Zeeland? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefonisch (+31 (0) 113-56 22 60). We staan u graag te woord.

Boek uw bijzondere vakantiehuisje

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht