Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantie Zeeland met kinderen

Genieten met het hele gezin

Als u op zoek bent naar een ideale locatie in Zeeland om de vakantie met uw kinderen door te brengen, dan bent u bij Hof van Zeeland aan het juiste adres! Op ons kindvriendelijk vakantiepark zijn er verschillende activiteiten en faciliteiten voor jong en oud, en ook in de omgeving is er meer dan genoeg te beleven voor het hele gezin! Overdag trekt u er lekker op uit met het gezin om van alles te ondernemen en in de avond kunt u zich heerlijk terugtrekken om op te laden en de volgende dag weer volop te genieten. Voor een vakantie in Zeeland met kinderen zit u bij Hof van Zeeland op de juiste locatie!

Boek uw vakantie

Volop vermaak op het park

Zowel op ons kindvriendelijke park als in de directe omgeving is alles voor u aanwezig om een actieve vakantie in Zeeland te beleven met uw kinderen. Direct naast de ingang van Vakantiepark Hof van Zeeland ligt het openluchtzwembad ‘Stelleplas’. Dit zwembad is gemakkelijk bereikbaar voor zowel jong als oud. Met de Hof van Zeelandpas mag u gratis en onbeperkt zwemmen bij dit leuke buitenzwembad. Is het weer iets minder dan verwacht? Dan kunt u met de Hof van Zeelandpas ook gratis het hele jaar door terecht bij subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes.

Naast zwemmen is er tijdens de vakantie in Zeeland met uw kinderen ook genoeg ander speelplezier te ontdekken bij Hof van Zeeland. Verspreid over het park hebben we diverse speeltuinen en speel-/sportveldjes, waarbij rekening wordt gehouden met alle leeftijdscategorieën van kleine kinderen tot de wat oudere en zelfstandigere kids. Daarnaast zorgt ons animatieteam er in de vakanties voor dat uw kinderen zich niet hoeven te vervelen. Samen met alle andere kinderen worden ze op sleeptouw genomen in het ondernemen van leuke activiteiten op het park, waarbij ze allerlei nieuwe indrukken op kunnen doen!

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw vakantie in Zeeland met kinderen

Wilt u graag uw accommodatie reserveren voor een vakantie in Zeeland met uw kinderen? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over verblijven, of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Boek uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Reserveer uw zomervakantie

Bent u enthousiast en reserveert u graag een zomervakantie bij Hof van Zeeland? Wacht niet te lang, de kans bestaat dat onze huisjes al vol zitten! Een accommodatie boeken kan eenvoudig online! Heeft u vragen of neemt u graag eerst even contact met ons op? Geen probleem! Dat kan via telefoon (+31 0113 56 22 60) of via e-mail (info@hofvanzeeland.nl)

Boek direct uw vakantie
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht