Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantie Zeeland met kinderen

Genieten met het hele gezin

Als u op zoek bent naar een ideale locatie in Zeeland om de vakantie met uw kinderen door te brengen, dan bent u bij Hof van Zeeland aan het juiste adres! Op ons kindvriendelijk vakantiepark zijn er verschillende activiteiten en faciliteiten voor jong en oud, en ook in de omgeving is er meer dan genoeg te beleven voor het hele gezin! Overdag trekt u er lekker op uit met het gezin om van alles te ondernemen en in de avond kunt u zich heerlijk terugtrekken om op te laden en de volgende dag weer volop te genieten. Voor een vakantie in Zeeland met kinderen zit u bij Hof van Zeeland op de juiste locatie!

Boek uw vakantie

Volop vermaak op het park

Zowel op ons kindvriendelijke park als in de directe omgeving is alles voor u aanwezig om een actieve vakantie in Zeeland te beleven met uw kinderen. Direct naast de ingang van Vakantiepark Hof van Zeeland ligt het openluchtzwembad ‘Stelleplas’. Dit zwembad is gemakkelijk bereikbaar voor zowel jong als oud. Met de Hof van Zeelandpas mag u gratis en onbeperkt zwemmen bij dit leuke buitenzwembad. Is het weer iets minder dan verwacht? Dan kunt u met de Hof van Zeelandpas ook gratis het hele jaar door terecht bij subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes.

Naast zwemmen is er tijdens de vakantie in Zeeland met uw kinderen ook genoeg ander speelplezier te ontdekken bij Hof van Zeeland. Verspreid over het park hebben we diverse speeltuinen en speel-/sportveldjes, waarbij rekening wordt gehouden met alle leeftijdscategorieën van kleine kinderen tot de wat oudere en zelfstandigere kids. Daarnaast zorgt ons animatieteam er in de vakanties voor dat uw kinderen zich niet hoeven te vervelen. Samen met alle andere kinderen worden ze op sleeptouw genomen in het ondernemen van leuke activiteiten op het park, waarbij ze allerlei nieuwe indrukken op kunnen doen!

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw vakantie in Zeeland met kinderen

Wilt u graag uw accommodatie reserveren voor een vakantie in Zeeland met uw kinderen? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over verblijven, of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Boek uw vakantie

Reserveer uw zomervakantie

Bent u enthousiast en reserveert u graag een zomervakantie bij Hof van Zeeland? Wacht niet te lang, de kans bestaat dat onze huisjes al vol zitten! Een accommodatie boeken kan eenvoudig online! Heeft u vragen of neemt u graag eerst even contact met ons op? Geen probleem! Dat kan via telefoon (+31 0113 56 22 60) of via e-mail (info@hofvanzeeland.nl)

Boek direct uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht