Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Het leukste vakantiepark voor peuters

Het leukste vakantiepark voor peuters

Wilt u graag een zorgeloze vakantie waarbij iedereen in uw gezin volop kan genieten op hun eigen manier? Bij vakantiepark Hof van Zeeland is er voor iedereen van alles leuks te beleven! Bij ons kunt u terecht voor een onvergetelijke vakantie met de hele familie dankzij onze speciale faciliteiten voor jong en oud. Zo heeft ons vakantiepark voor peuters bijvoorbeeld allerlei leuke speelvelden, waaronder ook een omheinde speeltuin waarin de kleintjes veilig en ongestoord op ontdekkingstocht kunnen gaan en vriendjes kunnen maken. Bezorg uw kinderen een onvergetelijke vakantie!

Ontdek het park

Een vakantie vol speelplezier

Op ons vakantiepark hoeft niemand zich ook maar een moment te vervelen! Breng quality time door met het gezin in onze knusse vakantiehuisjes, of ga eropuit voor een leuke actieve dag samen. Breng een bezoek aan het subtropische zwembad waar de kleintjes heerlijk kunnen spetteren in het speciale peuterbad, of maak een wandeling naar een van de nabijgelegen speeltuinen in ons vakantiepark. Zo zijn er leuke trampolines, glijbanen en sportvelden om samen met een bal te spelen.

Bekijk onze speeltuinen

Speciale animatie voor peuters

Naast de leuke speelplekken op ons vakantiepark, worden er tijdens de vakantieperiodes ook leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd door ons speciale animatieteam! Zo kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven als ze gaan dansen en knutselen samen met onze mascotte Hein, het enthousiaste team en de andere kinderen die verblijven op het park.

Lees meer over onze animatie

Reserveer uw vakantiepark voor peuters

Wilt u graag met het hele gezin naar een leuk vakantiepark waar iedereen zich op hun eigen manier kan vermaken? Boek dan snel uw verblijf bij Hof van Zeeland, want onze vakantiehuisjes zijn vaak snel verhuurd. Wilt u graag meer informatie, of heeft u een vraag over ons vakantiepark voor peuters? Neem dan gerust contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw huisje

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht