Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiepark met binnenzwembad

Bent u op zoek naar een vakantiepark met een binnenzwembad? Bij Hof van Zeeland kunt u genieten van een heerlijk verblijf inclusief waterpret voor het hele gezin. Maak een keuze uit ons ruime aanbod aan overnachtingsmogelijkheden en ontdek alle faciliteiten die Hof van Zeeland te bieden heeft. Zo krijgt u gratis toegang tot het subtropisch zwembad en kunt u genieten van de bruisende omgeving rondom het park.

Ontdek Hof van Zeeland

Waterpret voor het hele gezin

Om een dag vol waterpret te beleven met het gezin, vindt u op een kwartiertje rijden afstand van het Vakantiepark Hof van Zeeland een subtropisch zwemparadijs. En als gast van het park heeft u gratis toegang tot het zwembad.

Laat u meenemen in de Lazy River, glijd met volle vaart van een van de glijbanen, trek baantjes in het wedstrijdbad of geniet met de allerkleinsten in het kinderbadje. Voor ieder wat wils! En wanneer het tijd is voor een pauze kunt u onder het genot van een hapje of drankje bijkomen op het terras of aan de zwembadbar.

Tijdens de zonnige dagen toe aan een frisse duik? Met de Hof van Zeelandpas heeft u gratis toegang tot het buitenzwembad vlak naast de ingang van het park, geopend vanaf de meivakantie tot begin september. Het zwembad biedt keuze uit drie verwarmde zwembaden, een peuterbad, een supersnelle glijbaan en naastgelegen speel- en zonneweiden.

Ontdek de bruisende omgeving

Om u een vakantie te bezorgen om nooit meer te vergeten, biedt Vakantiepark Hof van Zeeland diverse faciliteiten op en rondom het park. Neem een duik in een van de zwembaden, haal elke ochtend verse broodjes bij de bakker, gooi een hengeltje uit in de visvijver of huur een fiets of e-chopper en ga op pad in de prachtige omgeving rondom het vakantiepark. Heeft u na een actieve dag honger gekregen? Dan kunt u genieten van een sfeervol diner in Restaurant-Brasserie Stelleplas of kunt u een barbecue huren bij de receptie om gezellig uw dag af te sluiten.

Bekijk alle activiteiten

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Boek direct uw vakantie op ons vakantiepark met binnenzwembad

Wilt u een overnachting op ons vakantiepark met binnenzwembad boeken? Doe dit dan direct online en wacht niet te lang, de kans bestaat dat onze vakantiehuizen snel vol zitten. Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, stel deze dan gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek direct uw verblijf
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht