Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Vakantie Zeeland met hond

Als u op zoek bent naar een mooie locatie in Zeeland om met uw hond vakantie te vieren, dan zit u bij Hof van Zeeland goed! Van ons ruim aanbod aan bungalows zijn er een aantal speciaal gereserveerd voor gasten die graag hun hond mee willen nemen op hun vakantie naar Zeeland. Deze speciale huisdiertoegankelijke bungalows zijn zó ingericht, dat uw hond mee kan komen om vakantie met u te vieren. Bij aankomst zorgen wij dat er een hondenpakket met iets lekkers klaarligt, zodat hij zich meteen helemaal thuis voelt! Wilt u bij de reservering van uw vakantie in Zeeland laten weten dat u van plan bent om de hond mee te nemen? Dan kunnen we ervoor zorgen dat alles goed geregeld is op het moment dat we u ontvangen voor uw vakantie!

Reserveer uw bungalow

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek onze omgeving

In onze omgeving is het genieten geblazen tijdens uw vakantie in Zeeland met hond. Er is ontzettend veel natuur rondom het park gelegen, waardoor u altijd een flinke wandeling kunt maken met uw trouwe viervoeter. Uiteraard kunt u uw hond ook meenemen naar de zee, waar hij even al zijn energie kwijt kan op één van de uitgestrekte stranden die onze provincie rijk is. Daarnaast is het uiteraard ook altijd mooi wandelen rondom onze visvijver, waar uw hond aan de waterkant de natuur kan ontdekken.

Reserveer uw vakantie in Zeeland met hond

Wilt u graag een vakantiehuisje boeken bij ons vakantiepark in Zeeland? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, ons hondenbeleid of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag.

Reserveer uw bungalow´╗┐

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht