Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantie Zeeland met hond

Op vakantie met jouw trouwe viervoeter!

Wilt u uw vakantie doorbrengen in Zeeland met uw hond? Dan zit u bij Hof van Zeeland goed. In onze speciale huisdiertoegankelijke bungalows kunt u met maximaal twee huisdieren uw vakantietijd komen doorbrengen. Als u ons van tevoren inlicht over het meenemen van uw hond, dan zorgen wij ervoor dat er een huisdiervriendelijke bungalow voor u gereserveerd wordt. Daarnaast zorgen we er uiteraard ook voor dat er bij aankomst wat lekkers klaarligt voor uw trouwe viervoeter, hierdoor gaat óók de vakantie van uw hond Hof van Zeeland fantastisch van start!

Boek uw vakantie

De natuur verkennen met uw hond

In de omgeving van Hof van Zeeland is er meer dan genoeg te beleven en te zien, zowel voor u als voor uw hond. Gelegen aan de Stelleplas in het pittoreske Heinkenszand, bevindt Hof van Zeeland zich op een centrale locatie op het schiereiland Zuid-Beveland. Hierdoor bent u binnen afzienbare tijd op de mooiste plekjes die de provincie Zeeland rijk is. Rondom het park is veel natuur en water aanwezig, dus om te genieten van uw vakantie in Zeeland met de hond hoeft u in principe niet ver te gaan.

Natuurlijk zijn er naast de directe omgeving van Hof van Zeeland nog diverse andere mooie locaties in de natuur te vinden op Zuid-Beveland. En kunt u ook nog altijd heerlijk uitwaaien op het strand. Op de uitgestrekte zandstranden van Zeeland kan uw hond al zijn energie kwijt en rent hij zó tussen het stuivende zand richting het klotsende zeewater. Er zijn genoeg gelegenheden om uw vakantie in Zeeland met de hond een succes te maken!

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw vakantie in Zeeland met de hond

Wilt u graag uw vakantie met de hond spenderen in de uitgestrekte provincie Zeeland? Boek dan snel, want de huisdiervriendelijke bungalows zijn zowel in als buiten het hoogseizoen erg gewild. Wilt u graag meer informatie over deze huisdiervriendelijke bungalows, of heeft u een andere vraag over uw vakantie met de hond in Zeeland? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Boek uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht

vanaf 15.00uur