Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantie Zeeland met hond

Uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op Vakantiepark Hof van Zeeland. In onze speciale huisdiertoegankelijke bungalows mogen maximaal twee huisdieren per bungalow vakantie komen vieren. Tijdens een vakantie op Vakantiepark Hof van Zeeland geniet zowel het baasje als de hond van de prachtige Zeeuwse natuur en natuurlijk ook van het strand en de zee. Laat ons van tevoren weten dat uw huisdier meekomt, dan reserveren wij een huisdiervriendelijke bungalow voor u. Ook zorgen wij dat er iets lekkers klaarligt, zodat uw hond zich meteen helemaal thuis voelt.

 Op ons hondvriendelijke vakantiepark is veel natuurgroen en water aanwezig waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om een mooie wandelvakantie met uw hond te beleven. Maak een wandeling rondom de visvijver van tien hectare of neem uw hond mee naar het strand om even heerlijk uit te waaien. Het strand is gelegen op enkele minuten afstand met de auto. De meeste honden zijn gek op het strand! Voor een hond is er niets leukers dan over het strand te rennen, te rollen door het stuivende zand of een duik in de branding te nemen. Dankzij de centrale ligging op het schiereiland Zuid-Beveland is werkelijk alles dichtbij.

Ontdek de omgeving

Hondvriendelijk vakantiepark met speciale bungalows

Bij aankomst in uw huisdiertoegankelijke bungalow staat er een leuk hondenpakketje voor u klaar. Hierin vindt u allerlei lekkere dingen voor uw viervoeter. Daarnaast beschikt iedere bungalow bij Hof van Zeeland over een eigen tuin waar uw hond kan spelen en uitrusten. Zo geniet u samen van een heerlijke vakantie met hond. Onze huisdiertoegankelijke bungalows zijn niet standard omheind. Wel is het mogelijk om voor €25,- een omheining bij te boeken. Dan omheinen wij de tuin voor u met een speciaal net voor dieren. Zo kan uw hond lekker los en veilig spelen in de tuin, terwijl u op uw gemak kunt genieten van uw vakantie.

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw verblijf

Wilt u graag verblijven in een hondvriendelijke bungalow op ons vakantiepark met uw hond? Boek dan snel, want de vakantiehuisjes zijn vaak snel verhuurd. Wilt u graag nog meer informatie, of heeft u een vraag over uw verblijf op ons bungalowpark met uw hond? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw huisje

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht