Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Huisje in Zeeland met hond

Wilt u graag vakantie komen vieren in een fijn huisje in Zeeland met uw hond?

Reserveer dan nu uw favoriete bungalow bij Vakantiepark Hof van Zeeland. Dit is een prachtig vakantiepark met verschillende bungalows in het authentieke Zeeuwse dorp Heinkenszand. Het vakantiepark ligt in het hart van Zeeland, wat het een ideale uitvalsbasis maakt om de prachtige provincie Zeeland te ontdekken tijdens uw vakantie in uw huisje in Zeeland met uw hond. Door de vele voorzieningen en activiteiten op ons vakantiepark beleeft u gegarandeerd een zeer prettige vakantie. Ook uw hond is natuurlijk van harte welkom bij Hof van Zeeland!

Bekijk de plattegrond van het park

Uw hond is welkom op ons vakantiepark

Dankzij onze speciale vakantiehuisjes voor gasten met huisdieren, en zelfs een aantal luxe vakantiehuisjes om met uw hond in te verblijven, is uw hond van harte welkom op Vakantiepark Hof van Zeeland. Tijdens uw vakantie in een huisje in Zeeland met uw hond zijn maximaal twee huisdieren per bungalow toegestaan. Deze regel hebben wij om de andere gasten op het vakantiepark zo weinig mogelijk tot last te zijn. Wij willen natuurlijk dat iedereen een onbezorgde en onvergetelijke tijd beleeft wanneer ze vakantie komen vieren bij Hof van Zeeland! Wanneer u arriveert in uw gereserveerde huisje in Zeeland met uw hond, zorgen wij dat er een kleine traktatie klaar ligt voor uw trouwe viervoeter. Hierdoor voelt hij zich meteen thuis op ons vakantiepark.

Wilt u bij het reserveren van uw vakantiehuis met uw hond laten weten dat u van plan bent om een hond mee te nemen? Dan kunnen wij meedenken met u en een huisdiervriendelijk vakantiehuis voor u reserveren. Heeft u nog andere vragen over uw huisje in Zeeland voor uw hond? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Met uw hond op vakantie in Zeeland

Naast de versnapering in uw huisje in Zeeland voor uw hond is er op én rondom het vakantiepark ontzettend veel natuurgroen en water aanwezig. Hierdoor zijn er voldoende mogelijkheden om een stevige wandeling te maken met uw hond. Maak bijvoorbeeld een wandeling rondom de visvijver van tien hectare of neem uw hond mee naar het strand om even heerlijk uit te waaien. Het strand is gelegen op enkele minuten afstand met de auto.

Dan kan uw hond heerlijk over het strand rennen, rollen door het stuivende zand of zelfs een duik nemen in de branding. U kunt uw hond natuurlijk ook meenemen naar een van de andere natuurgebieden in de omgeving van Hof van Zeeland, want dankzij de centrale ligging van uw huisje in Zeeland met uw hond is werkelijk alles dichtbij.

Ontdek de omgeving

Reserveer uw huisje voor u en uw hond

Wilt u graag verblijven in een huisje in Zeeland met uw hond bij Vakantiepark Hof van Zeeland? Boek dan snel, want de huisdiervriendelijke huisjes zijn vaak snel uitverkocht. Wilt u nog graag meer informatie over deze huisdiervriendelijke huisjes, of heeft u een andere vraag over uw vakantie in een huisje in Zeeland met uw hond? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw huisje

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht