Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Huisje in Zeeland met hond

Vakantiehuisje in Zeeland met hond

Wilt u graag in een fijn vakantiehuisje in Zeeland met uw hond vakantie vieren? Reserveer dan nu uw favoriete, huisdiervriendelijke bungalow bij Hof van Zeeland! Dit prachtige vakantiepark biedt verschillende soorten bungalows, gelegen in het authentieke Zeeuwse dorp Heinkenszand. Hof van Zeeland ligt in het hart van Zeeland, wat het de ideale uitvalsbasis maakt om deze prachtige provincie te ontdekken. Tijdens uw vakantie in Zeeland met uw hond beleeft u dankzij de vele voorzieningen en activiteiten op ons vakantiepark gegarandeerd een zeer prettigverblijf. U en uw hond zijn van harte welkom bij Hof van Zeeland!

Bekijk de plattegrond van het park

Geniet van een heerlijke vakantie in onze luxe vakantiehuisjes met uw hond

Dankzij onze speciale vakantiehuisjes voor gasten met huisdieren, is het perfect mogelijk om op Vakantiepark Hof van Zeeland een onvergetelijke tijd door te brengen in een luxe vakantiehuisje in Zeeland met uw hond. Tijdens uw vakantie zijn maximaal twee huisdieren per bungalow toegestaan. Deze regel hebben wij om onze andere gasten zo weinig mogelijk tot last te zijn. Wij willen natuurlijk dat iedereen een onbezorgde en onvergetelijke tijd beleeft! Als wij weten dat u bij Hof van Zeeland vakantie met uw hond komt vieren, dan zorgen wij dat er een kleine traktatie klaarligt voor uw trouwe viervoeter. Hierdoor voelt hij of zij zich meteen thuis op ons vakantiepark!

Wilt u bij het reserveren van uw vakantiehuis laten weten dat u van plan bent om een hond mee te nemen? Dan kunnen wij meedenken met u en een huisdiervriendelijk vakantiehuis voor u reserveren. Heeft u nog andere vragen over uw huisje in Zeeland voor uw hond? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Neem contact met ons op

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Het mooiste vakantiepark in Nederland om met uw hond te bezoeken

Naast de versnapering die in uw huisje in Zeeland voor uw hond klaarligt, is er op én rondom het park ontzettend veel natuurgroen en water aanwezig om van te genieten. Hierdoor zijn er voldoende mogelijkheden om een stevige wandeling te maken met uw hond. Maak bijvoorbeeld een wandeling rondom de visvijver van tien hectare of neem uw hond mee naar het strand om even heerlijk uit te waaien.

Het strand is gelegen op enkele minuten afstand met de auto. Dan kan uw hond heerlijk over het strand rennen, rollen door het stuivende zand of zelfs een duik nemen in de branding. U kunt uw hond natuurlijk ook meenemen naar een van de andere natuurgebieden in de omgeving van Hof van Zeeland. U kunt namelijk zeer gemakkelijk, dankzij de centrale ligging van uw vakantiehuisje, Zeeland met uw hond gaan ontdekken! Werkelijk alles is hier dichtbij.

Ontdek de omgeving

Reserveer een vakantiewoning in Zeeland met uw hond

Wilt u graag in een vakantiehuisje in Zeeland met uw hond verblijven? Boek dan snel bij Vakantiepark Hof van Zeeland, want de huisdiervriendelijke huisjes zijn erg populair en dus vaak snel volgeboekt. Wilt u nog graag meer informatie over deze huisdiervriendelijke vakantiehuisjes, of heeft u een andere vraag over uw vakantie in Zeeland met uw hond? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw huisje

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht