Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Pasen bij Hof van Zeeland

Tijd voor een heerlijk paasweekend

Bent u plannen aan het maken voor het aankomende paasweekend? Wij hebben een goede tip! Breng de feestelijke paasdagen door in Zeeland, bij Hof van Zeeland om precies te zijn. Wij zijn trots op onze pittoreske provincie en laten u graag kennismaken met de leukste paasactiviteiten in en rondom ons vakantiepark. Zeeland is namelijk de ideale locatie voor een lekker lang weekend weg! Jong of oud, iedereen kan genieten in Zeeland genieten van een weekend vol gezellig activiteiten, wandelingen, fietstochten en/of visavonturen.

Breng uw vakantie bij ons door en dompel u onder in de vrolijke sfeer die Zeeland te bieden tijdens Pasen. We kijken ernaar uit om u onvergetelijke paasmomenten te bezorgen!

Bekijk onze accommodaties

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Genoeg te doen met Pasen

Kom tijdens het aankomende paasweekend genieten van een heerlijke vakantie met uw gezin of familie. Op ons vakantiepark is genoeg te beleven voor jong en oud. De kleintjes kunnen zich uitleven in speeltuinen, terwijl de oudere kinderen zich wagen aan de speeltuin met  klimmuur. Ons toegewijde animatieteam zorgt er daarnaast ook voor dat niemand zich hoeft te vervelen. En na een hele dag vol spelen en activiteiten, schuift u zo aan bij het Restaurant-Brasserie Stelleplas, gelegen direct naast de ingang van ons vakantiepark.

Ontdek onze faciliteiten

Ontdek Zeeland tijdens Pasen

Ook rondom ons vakantiepark is er meer dan genoeg te beleven tijdens Pasen! Omringd door de rust en natuur van het Zeeuwse platteland vormt ons park het perfecte decor voor een ontspannen paasvakantie. Geniet van sfeervolle fietstochten langs de indrukwekkende dijken, bezoek de karakteristieke Zeeuwse dorpen of ga er met het hele gezin op uit tijdens een sportieve activiteit. En let op: op vertoon van onze speciale Hof van Zeelandpas krijgt u op veel plekken een fijne korting of leuke extra’s!

Boek nu een verblijf tijdens Pasen

Klaar voor een heerlijk lang weekend in de prachtige provincie Zeeland? Boek dan nu uw paasvakantie bij Vakantiepark Hof van Zeeland en laat u betoveren door de unieke sfeer van deze tijd van het jaar. Heeft u vragen of neemt u graag eerst even contact met ons op? Geen probleem! Dat kan via telefoon (+31 0113 56 22 60) of via e-mail (info@hofvanzeeland.nl)

Boek uw paasvakantie bij Hof van Zeeland

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht