Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiehuis aan het water

Kunt u het beste tot rust komen op een mooi plekje dicht bij het water? Op ons vakantiepark kunt u niet enkel genieten van een wandeling of fietstocht rond onze visvijver, maar kunt u ook kiezen om te verblijven in een van de rustige vakantiewoningen langs het water. Geniet van het uitzicht over de vijver of werp zelf een hengel uit om te vissen op de vele vissoorten die te vinden zijn in onze Stelleplas. Hoe u uw vakantie ook doorbrengt, iedereen kan op zijn eigen manier genieten van deze prachtige locatie aan het water.

Boek een vakantiehuis aan het water

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Vakantie dicht bij het water

Ons vakantiepark in Zeeland is de ideale vakantiebestemming voor iedereen die graag tijd doorbrengt in of aan het water. Naast de nabijgelegen zee en de mooie dijken om langs te fietsen, kunt u ook binnen ons vakantiepark een fijne omgeving vinden om tot rust te komen. Voor nóg meer plezier in het water zijn er ook zwembaden voor onze gasten, zowel binnen als in de open lucht. Ieder moment van het jaar kunt u op uw eigen manier genieten van de nabijheid van het water!

Geniet ook van uw eigen maaltijden aan het water met onze dagelijks versgebakken broodjes voor een heerlijk ontbijt, en de barbecues die wij te huur aanbieden voor een gezellige avond. Wie wil, kan dankzij de vele mogelijke activiteiten de hele vakantie doorbrengen aan het water! Bovendien zijn enkele van onze vakantiewoningen aan het water uitgerust met extra wellness faciliteiten voor een uiterst ontspannen verblijf.

Reserveer uw bungalow

Boek uw vakantiehuis aan het water

Wilt u graag een rustige vakantiewoning reserveren aan het water? Neem dan contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of via telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale vakantiehuis!

Reserveer uw bungalow

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht