Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Vakantiehuis aan het water

Kunt u het beste tot rust komen op een mooi plekje dicht bij het water? Op ons vakantiepark kunt u niet enkel genieten van een wandeling of fietstocht rond onze visvijver, maar kunt u ook kiezen om te verblijven in een van de rustige vakantiewoningen langs het water. Geniet van het uitzicht over de vijver of werp zelf een hengel uit om te vissen op de vele vissoorten die te vinden zijn in onze Stelleplas. Hoe u uw vakantie ook doorbrengt, iedereen kan op zijn eigen manier genieten van deze prachtige locatie aan het water.

Boek een vakantiehuis aan het water

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Vakantie dicht bij het water

Ons vakantiepark in Zeeland is de ideale vakantiebestemming voor iedereen die graag tijd doorbrengt in of aan het water. Naast de nabijgelegen zee en de mooie dijken om langs te fietsen, kunt u ook binnen ons vakantiepark een fijne omgeving vinden om tot rust te komen. Voor nóg meer plezier in het water zijn er ook zwembaden voor onze gasten, zowel binnen als in de open lucht. Ieder moment van het jaar kunt u op uw eigen manier genieten van de nabijheid van het water!

Geniet ook van uw eigen maaltijden aan het water met onze dagelijks versgebakken broodjes voor een heerlijk ontbijt, en de barbecues die wij te huur aanbieden voor een gezellige avond. Wie wil, kan dankzij de vele mogelijke activiteiten de hele vakantie doorbrengen aan het water! Bovendien zijn enkele van onze vakantiewoningen uitgerust met extra wellness faciliteiten voor een uiterst ontspannen verblijf.

Reserveer uw bungalow

Boek uw vakantiehuis aan het water

Wilt u graag een rustige vakantiewoning reserveren aan het water? Neem dan contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of via telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale vakantiehuis!

Reserveer uw bungalow

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht