Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Op vakantie in Zeeland

Bent u van plan om op vakantie te gaan in Zeeland?

Dan bent u bij Hof van Zeeland op het juiste adres! Met bungalows in verschillende soorten en maten is het voor diverse gezelschappen aangenaam op vakantie gaan in de prachtige provincie Zeeland. Zowel op het park als in de omgeving is er veel te ondernemen, waardoor u zich geen enkel moment hoeft te vervelen.

Boek direct uw vakantie

Ontdek het Park

U vindt bij ons op het park diverse faciliteiten, die u van alle gemakken voorzien! Zo beschikt het park over een kleine supermarkt, voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er meer dan 10 hectare viswater voor de recreatieve visser en verhuren wij fietsen en E-Choppers bij de receptie, waarmee u moeiteloos de mooie omgeving kunt verkennen. Als u op het park terugkeert van uw actieve dag is het heerlijk genieten in Restaurant-Brasserie Stelleplas. Hier kunt u onder het genot van een heerlijk hapje en drankje uw dag herbeleven!

Boek direct uw vakantie

Ook genoeg te beleven voor de kleine gasten

Ook uw kinderen hoeven niet stil te zitten tijdens de vakantie, zo zijn er verschillende faciliteiten waar ze hun energie kwijt kunnen! Zo zijn er op het park speeltuinen voor alle leeftijden. Er is een omheinde speeltuin voor de allerkleinsten en voor de oudere kinderen een speeltuin met onder andere een klimmuur, glijbaan en een wip. Daarnaast zijn er diverse sportvelden te vinden waar jong en oud zich kan uitleven, zo is er een interactief voetbalveld, een jeu de boules baan en een volleybalveld. Tegenover Hof van Zeeland ligt een heerlijk openluchtzwembad met verschillende glijbanen. Tijdens de koudere dagen kunnen gasten met de Hof van Zeelandpas gratis naar het binnenzwembad in Goes. Zo is zwemplezier gegarandeerd!

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Boek direct uw vakantie in Zeeland!

Wilt u een vakantie boeken bij Hof van Zeeland voor een onvergetelijke ervaring? Wacht dan niet te lang en boek direct online! Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, stel deze dan gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek direct uw vakantie

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht