Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Op vakantie in Zeeland

Bent u van plan om op vakantie te gaan in Zeeland?

Dan bent u bij Hof van Zeeland op het juiste adres! Met bungalows in verschillende soorten en maten is het voor diverse gezelschappen aangenaam op vakantie gaan in de prachtige provincie Zeeland. Zowel op het park als in de omgeving is er veel te ondernemen, waardoor u zich geen enkel moment hoeft te vervelen. En op vertoon van de Hof van Zeelandpas krijgt u op veel plekken korting!

Boek direct uw vakantie

Ontdek het Park

U vindt bij ons op het park diverse faciliteiten, die u van alle gemakken voorzien! Zo beschikt het park over een kleine supermarkt, voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er meer dan 10 hectare viswater voor de recreatieve visser en verhuren wij fietsen en E-Choppers bij de receptie, waarmee u moeiteloos de mooie omgeving kunt verkennen. Als u op het park terugkeert van uw actieve dag is het heerlijk genieten in Restaurant-Brasserie Stelleplas. Hier kunt u onder het genot van een heerlijk hapje en drankje uw dag herbeleven!

Boek direct uw vakantie

Ook genoeg te beleven voor de kleine gasten

Ook uw kinderen hoeven niet stil te zitten tijdens de vakantie, zo zijn er verschillende faciliteiten waar ze hun energie kwijt kunnen! Zo zijn er op het park speeltuinen voor alle leeftijden. Er is een omheinde speeltuin voor de allerkleinsten en voor de oudere kinderen een speeltuin met onder andere een klimmuur, glijbaan en een wip. Daarnaast zijn er diverse sportvelden te vinden waar jong en oud zich kan uitleven, zo is er een interactief voetbalveld, een jeu de boules baan en een volleybalveld. Tegenover Hof van Zeeland ligt een heerlijk openluchtzwembad met verschillende glijbanen. Tijdens de koudere dagen kunnen gasten met de Hof van Zeelandpas gratis naar het binnenzwembad in Goes. Zo is zwemplezier gegarandeerd!

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Boek direct uw vakantie in Zeeland!

Wilt u een vakantie boeken bij Hof van Zeeland voor een onvergetelijke ervaring? Wacht dan niet te lang en boek direct online! Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, stel deze dan gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek direct uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht