Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiepark met glijbanen

Meer dan genoeg speelplezier

Bent u op zoek naar een vakantiepark met een zwembad en glijbanen? Direct naast de ingang van ons vakantiepark ligt Openluchtzwembad De Stelleplas, waar u op een zonnige zomerdag een heerlijk verfrissende duik kunt nemen. Naast het zwembad ligt een ruime ligweide waar u na uw frisse duik heerlijk kunt genieten in de zon. Krijgt u lekkere trek, dorst of heeft u zin in een ijsje? Geen probleem! Bij ons vakantiepark met glijbanen is een restaurant gelegen waar u van alles lekkers kunt halen. Wanneer u verblijft bij Hof van Zeeland, is toegang tot Openluchtzwembad De Stelleplas voor u altijd gratis! Het zwembad is geopend vanaf het begin van het seizoen in de meivakantie tot aan begin september.

Bekijk alle bungalows

Subtropisch zwemparadijs Omnium

Stel, de weersomstandigheden zijn iets minder zijn en u wil evengoed lekker zwemmen. Ook daar is aan gedacht! Met de Hof van Zeelandpas heeft u namelijk het gehele jaar door gratis toegang tot Subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes, wat op ongeveer een kwartiertje rijden vanuit ons vakantiepark met glijbanen ligt. Er zijn meerdere zwembaden met heerlijk verwarmd water dat bruist, draait, stroomt, whirlt of bubbelt. Daarnaast zijn er stroomversnellingen, snelle glijbanen, een wedstrijdbad en een kinderbadje voor de allerkleinsten. Zo kunt u bij ons vakantiepark met glijbanen dus altijd wel genieten van een frisse duik, of het nu binnen of buiten is!

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw verblijf op ons vakantiepark met glijbanen

Wilt u graag een vakantiehuisje boeken bij ons vakantiepark met glijbanen? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, de zwemfaciliteiten of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw bungalow

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht