Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vier Nieuwjaar bij Hof van Zeeland

Uw bungalow met oud en nieuw

Bent u nog op zoek naar een heerlijke overnachting tijdens oud en nieuw? Dan bent u bij Hof van Zeeland aan het juiste adres. Ook tijdens de wintermaanden is Hof van Zeeland een prachtig vakantiepark om te verblijven. Onze bungalows zijn knus en huiselijk ingericht en volledig uitgerust. Vier oud en nieuw daarom gezellig met het gezin, vriendengroep of partner samen in een van onze prachtige vakantiewoningen. Kook samen in de volledig ingerichte keuken in uw huisje, speel samen een spelletje aan de eettafel en tel samen af in de knusse zithoek naar het nieuwe jaar op de TV.

Boek een bungalow met Nieuwjaar

Ontdek onze accommodaties

Nieuwjaarsavond bij Hof van Zeeland

Wilt u graag lekker ontspannen tijdens de jaarwisseling? Met nieuwjaar bieden wij speciale huisjes aan met een eigen welness centrum; de huisjes Iris Welness en Orchis Welness. Deze woningen zijn voorzien van een eigen zonnebank, sauna of sunshower. Tevens bevatten al onze vakantiewoningen een gezellige zithoek, een tv met DVD-speler en wifi om samen knus het nieuwe jaar in te gaan. Maak ’s avonds een avondwandeling langs de Stelleplas en sluit af met een spellenavond gezellig in het huisje. Nieuwjaar viert uw samen bij Hof van Zeeland.

Uiteten op oudjaarsavond

Liever onder de mensen tijdens oud en nieuw en lekker uiteten. Ga dan gezellig met zijn alle uitgebreid uiteten en geniet van een heerlijk diner bij Restaurant-Brasserie Stellepas. Hier worden service en maaltijden van hoge kwaliteit verzorgt om een gehele avond te ontzorgen. Restaurant-Brasserie Stelleplas is op oudjaarsavond vanaf 17:00 uur geopend om te komen steengrillen met een ijsbuffet, reserveren voor de steengrill dient vooraf te gebeuren. Maak op tijd een reservering en ben verzekerd van uw plekje in het restaurant. 

Reserveer direct

Doe mee aan de nieuwjaarsduik

Bent u een echte bikkel en wilt u graag een nieuwjaarsduik nemen? In de buurt van Hof van Zeeland zijn maar liefst 5 plekken waar een Nieuwjaars duik georganiseerd wordt. Op ongeveer 25 minuten afstand zijn:

  • Kamperland – Locatie nog onbekend
  • Kortgene – Om 13:00 uur aan de Havenweg 1
  • Wemeldinge – ‘t Scheld
  • Vlissingen – Locatie nog onbekend

Toch liever naar de Nieuwjaars duik in Zoutelande, dit is een half uurtje rijden. In Zoutelande zal de Nieuwjaars duik plaatsvinden om 14:00 uur bij het Strandpaviljoen de Strandzot, Strand Zoutelande.

Overnachten met Nieuwjaar?

Heeft u ook al zo’n zin om het nieuwe jaar te gaan vieren. Onze bungalows zitten snel vol. Dus boek snel uw bungalow online en ben verzekerd van een gezellige sfeervolle Nieuwjaarswisseling bij hof van Zeeland. Heeft u vragen over onze bungalows, de feestmenu’s in het restaurant, of heeft u andere vragen over uw verblijf? Stel ze gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of stuur ons een e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw overnachting
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht