Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vier de meivakantie bij Hof van Zeeland

Ontdek het mooie Zeeland in de lente

Ieder voorjaar genieten we weer van een heerlijke meivakantie in Nederland! De perfecte periode voor de eerste vakantie van het jaar. Met z’n tweeën of met het hele gezin genieten van een welverdiende week vol ontspanning en recreatie. In het voorjaar kan het heerlijk voorjaarszonnetje schijnen, dat zorgt voor een ultiem vakantiegevoel.

Vakantiepark Hof van Zeeland is de perfecte plek om uw meivakantie te vieren. We laten u graag kennismaking met de gezellig activiteiten die in de provincie Zeeland georganiseerd worden. Kunt u niet wachten? Boek dan snel uw bungalow tijdens de meivakantie.

Boek direct uw vakantie

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Meivakantie in Zeeland

Geniet deze meivakantie van de provincie Zeeland! Wij zijn trots op onze provincie en vertellen u graag wat er allemaal te zien, te doen en te beleven is gedurende het voorjaar. Hof van Zeeland ligt lekker centraal in de provincie, zodat u makkelijk en snel op uw bestemming bent.

In de provincie Zeeland is er meer dan genoeg te doen en te beleven. Schrijf de onderstaande data en activiteiten maar alvast in uw agenda!

 Activiteiten tijdens de meivakantie

Meer informatie over de verschillende activiteiten tijdens Hemelvaart en Pinksteren vindt u op de gelinkte websites.

Maar ook bij Hof van Zeeland zijn er meer dan genoeg activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Neem een heerlijke duik in ons subtropisch binnenzwembad of huur een fiets of e-chopper en verken de adembenemende natuur. Of laat de kinderen zich uitleven op een van de verschillende speelvelden samen met ons enthousiaste animatieteam.

Ontdek de bruisende omgeving

Reserveer uw vakantie tijdens de meivakantie

Tijdens de meivakantie genieten van een onvergetelijke vakantie of weekendje weg? Wacht niet te lang en boek nu uw accommodatie, want de kans bestaat dat onze bungalows al vol zitten! Heeft u vragen of neemt u graag eerst even contact met ons op? Geen probleem! Dat kan via telefoon (+31 0113 56 22 60) of via e-mail (info@hofvanzeeland.nl)

Boek direct uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht