Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Luxe vakantiehuis in Zeeland

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis in de mooie provincie Zeeland? U bent bij Vakantiepark Hof van Zeeland aan het juiste adres! Op ons vakantiepark vindt u een breed scala aan luxe vakantiehuizen om een heerlijk verblijf te garanderen. Het maakt niet uit in welke samenstelling u Hof van Zeeland wilt bezoeken, we bieden verschillende luxe vakantiehuizen voor twee personen , maar bijvoorbeeld ook voor gezelschappen tot wel 10 personen. Daarnaast zijn er allerlei faciliteiten op zowel het vakantiepark als in de nabije omgeving om u een heerlijke tijd te bezorgen!

Boek uw verblijf

Onze luxe vakantiewoningen

Kom tijdens uw vakantie helemaal tot rust in een van onze luxe vakantiehuizen hier in Zeeland. Alle vakantiewoningen op ons vakantiepark zijn vrijstaand, zodat u in alle rust kunt genieten van de rust. Daarnaast zijn alle vakantiehuisjes voorzien van wifi en een gezellige huiselijke inrichting met diverse voorzieningen, afhankelijk van welk type luxe vakantiehuis u kiest.

Naast de standaard vakantiehuizen kunt u bij Hof van Zeeland ook nog kiezen voor de luxe wellness varianten van onze Iris en Orchis vakantiehuizen, met onder andere een sauna en een sunshower of zonnebank. Op deze manier wordt u gedurende uw vakantie van alle gemakken voorzien en komt u tijdens het verblijf helemaal tot rust!

Ontdek onze luxe vakantiehuisjes

Onze faciliteiten

Zowel op het vakantiepark als in de omgeving is er genoeg te beleven voor iedereen. Op het park zelf vindt u verschillende leuke faciliteiten zoals een zwembadenspeeltuinen en een visvijver. Daarnaast beschikt Hof van Zeeland ook over een eigen restaurant, een broodjesservice (geopend in het hoogseizoen en in de vakanties) en is er een fiets- en e-chopper verhuurservice waarmee u gemakkelijk de omgeving kunt verkennen. Om uw vakantie tot een succes te maken slaan wij graag de handen ineen met ondernemers uit onze regio. Zo krijgt u met de Hof van Zeelandpas bij diverse ondernemers ook nog eens mooie kortingen; een win-win situatie dus!

Bekijk onze faciliteiten

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Reserveer uw luxe vakantiewoning in Zeeland

Wilt u graag verblijven in een luxe vakantiehuisje hier in Zeeland? Boek dan snel, want de vakantiehuisjes zijn vaak snel verhuurd. Wilt u graag nog meer informatie, of heeft u een vraag over onze luxe vakantiehuizen? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw huisje

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht