Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Luxe vakantiehuis Zeeland

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis in de mooie provincie Zeeland?

Dan zit u bij Hof van Zeeland goed! Het park biedt een breed scala aan luxe vakantiehuizen om u een heerlijk verblijf te garanderen. Het maakt niet uit in welke samenstelling u Hof van Zeeland bezoekt, er zijn verschillende mogelijkheden voor gezelschappen van 4 tot 10 personen. Daarnaast zijn er voldoende faciliteiten op zowel het park als in de omgeving om u een heerlijke tijd te bezorgen!

Direct boeken

De luxe vakantiehuizen

Kom tijdens uw vakantie helemaal tot rust in een van onze luxe vakantiehuizen. Alle vakantiehuizen op het park zijn vrijstaand, waardoor u in alle rust kunt genieten van uw vakantie. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van wifi en een gezellige huiselijke inrichting met diverse voorzieningen, afhankelijk van welk vakantiehuis u kiest.

Naast de standaard vakantiehuizen kunt u bij Hof van Zeeland ook nog de keuze maken voor de wellness varianten van onze Iris en Orchis vakantiehuizen, met onder andere een sauna en een sunshower of zonnebank. Op deze manier wordt u gedurende uw vakantie van alle gemakken voorzien en komt u tijdens het verblijf helemaal tot rust!

Ontdek al onze vakantiehuizen

Faciliteiten

Zowel op het park als in de omgeving is er voldoende te doen en is er voor ieder wat wils. Op het park zelf zijn er meerdere faciliteiten aanwezig, zoals een zwembad, speeltuin of visvijver. Daarnaast beschikt Hof van Zeeland ook over een eigen restaurant, een broodjesservice (alleen geopend het hoogseizoen en in de vakanties) en is er een fiets- en E-Chopper verhuur waarmee u de omgeving kunt verkennen. Om uw vakantie tot een succes te maken slaan wij graag de handen ineen met ondernemers uit de regio. Hier krijgt u bij diverse ondernemers via de Hof van Zeelandpas ook nog eens mooie kortingen, een win-win situatie dus!

Onze faciliteiten

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Boek direct uw luxe vakantiehuis in Zeeland!

Wilt u een vakantiehuis boeken bij Hof van Zeeland voor een onvergetelijke vakantie? Wacht dan niet te lang en boek direct online! Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, stel deze dan gerust via telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60) of e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Direct boeken
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht