Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Luxe vakantiehuis met hond

Wilt u graag verblijven in een luxe vakantiehuis met uw hond? Bij Vakantiepark Hof van Zeeland zijn u en uw hond van harte welkom! Onze luxe vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en liggen in het hart van Zeeland; de ideale plek om samen met uw hond deze prachtige omgeving te ontdekken! Bij aankomst zorgen wij bovendien dat er een kleine traktatie klaarligt in uw vakantiehuisje zodat uw hond zich meteen thuis voelt. Wilt u bij het reserveren laten weten dat u uw hond zal meenemen? Het is toegestaan om met maximaal twee huisdieren in uw vakantiehuis te verblijven. Deze regel hebben wij vastgesteld om de andere gasten op het vakantiepark zo min mogelijk tot last te zijn.

Boek een luxe vakantiehuis

Onze luxe vakantiehuizen in Zeeland

Als u bij het reserveren laat weten dat u uw hond zal meenemen, dan zorgen wij ervoor dat u een huisdiervriendelijke bungalow en een leuk hondenpakketje krijgt. Daarnaast heeft uw vakantiehuisje een heerlijke tuin waarin uw viervoeter kan spelen en uitrusten. De huisdiertoegankelijke vakantiehuizen zijn niet omheind, maar het is mogelijk om voor €25,- een omheining bij te boeken.

Dit is een schapennet dat wij in dat geval voor u zullen installeren. Er is ook tuinmeubilair, een volledig uitgeruste keuken, een fijne zithoek met TV en voorzieningen zoals een Nespresso en filter koffiezetapparaat en gratis wifi.

Bekijk alle vakantiehuizen

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek de omgeving

Ons vakantiepark midden in het natuurgroen is de ideale plek om in een luxe vakantiehuis met hond te verblijven. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in de omgeving om rustgevende wandelingen te maken langs bijvoorbeeld de grote vijver, in de natuur of langs het nabijgelegen strand. Vooral op deze laatste plek kunnen jullie samen heerlijk uitwaaien en de zee in. De meeste honden zijn gek op het strand, dus kom het zeker beleven!

Ontdek de omgeving

Boek een luxe vakantiehuis met uw hond

Wilt u graag een luxe vakantiehuis om met uw hond in te verblijven? Onze vakantiehuisjes zitten snel vol, dus wacht niet te lang en boek eenvoudig uw vakantie online. Heeft u vragen over onze vakantiehuizen, onze diervriendelijke voorzieningen of uw vakantie? Stel ze gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of stuur ons een e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht