Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Luxe vakantiehuis met hond

Wilt u graag verblijven in een luxe vakantiehuis met uw hond? Bij Vakantiepark Hof van Zeeland zijn u en uw hond van harte welkom! Onze luxe vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en liggen in het hart van Zeeland; de ideale plek om samen met uw hond deze prachtige omgeving te ontdekken! Bij aankomst zorgen wij bovendien dat er een kleine traktatie klaarligt in uw vakantiehuisje zodat uw hond zich meteen thuis voelt. Wilt u bij het reserveren laten weten dat u uw hond zal meenemen? Het is toegestaan om met maximaal twee huisdieren in uw vakantiehuis te verblijven. Deze regel hebben wij vastgesteld om de andere gasten op het vakantiepark zo min mogelijk tot last te zijn.

Boek een luxe vakantiehuis

Onze luxe vakantiehuizen in Zeeland

Als u bij het reserveren laat weten dat u uw hond zal meenemen, dan zorgen wij ervoor dat u een huisdiervriendelijke bungalow en een leuk hondenpakketje krijgt. Daarnaast heeft uw vakantiehuisje een heerlijke tuin waarin uw viervoeter kan spelen en uitrusten. De huisdiertoegankelijke vakantiehuizen zijn niet omheind, maar het is mogelijk om voor €25,- een omheining bij te boeken.

Dit is een schapennet dat wij in dat geval voor u zullen installeren. Er is ook tuinmeubilair, een volledig uitgeruste keuken, een fijne zithoek met TV en voorzieningen zoals een Senseo koffiezetapparaat en gratis wifi.

Bekijk alle vakantiehuizen

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek de omgeving

Ons vakantiepark midden in het natuurgroen is de ideale plek om in een luxe vakantiehuis met hond te verblijven. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in de omgeving om rustgevende wandelingen te maken langs bijvoorbeeld de grote vijver, in de natuur of langs het nabijgelegen strand. Vooral op deze laatste plek kunnen jullie samen heerlijk uitwaaien en de zee in. De meeste honden zijn gek op het strand, dus kom het zeker beleven!

Ontdek de omgeving

Boek een luxe vakantiehuis met uw hond

Wilt u graag een luxe vakantiehuis om met uw hond in te verblijven? Onze vakantiehuisjes zitten snel vol, dus wacht niet te lang en boek eenvoudig uw vakantie online. Heeft u vragen over onze vakantiehuizen, onze diervriendelijke voorzieningen of uw vakantie? Stel ze gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of stuur ons een e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw vakantie

Boek een luxe vakantiehuis met uw hond

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht