Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Last minute Zeeland met hond

Wilt u een last minute boeken in Zeeland met uw hond? Doe dit bij Vakantiepark Hof van Zeeland, dan hebben u én uw hond gegarandeerd een geweldige vakantie. Op én rondom ons vakantiepark heeft u veel gelegenheid om uw hond uit te laten. Daarnaast zijn honden welkom in verschillende bungalows. Daarnaast is het mogelijk om de tuin van uw bungalow extra te omheinen, zodat uw hond vrij buiten kan lopen. In de omgeving van Hof van Zeeland kunt u er prima op uit gaan met uw hond. Ook uw hond heeft de tijd van zijn leven tijdens uw last minute in Zeeland.

Ontdek uw verblijf met uw hond

Onze bungalows in Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland heeft verschillende soorten bungalows, waarvan enkele geschikt zijn voor een last minute in Zeeland met hond. Deze speciale huisdiertoegankelijke bungalows zijn zó ingericht dat uw hond mee kan komen om vakantie te vieren. Bij aankomst zorgen wij dat er een hondenpakket met iets lekkers klaarligt voor uw hond, zodat ook hij zich meteen helemaal thuis voelt. Daarnaast is het mogelijk om een extra hek te huren bij de receptie voor €25,- extra. Wij omheinen de tuin dan voor u, zodat uw hond vrij rond de bungalow kan lopen. Laat u tijdens de boeking van uw last minute in Zeeland met hond even weten dat u van plan bent om uw trouwe viervoeter mee te nemen?

De perfecte omgeving voor uw hond

Op het vakantiepark is veel natuurgroen en water aanwezig waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om een stevige wandeling te maken met uw hond. Maak een wandeling rondom de visvijver van tien hectare of neem uw hond mee naar het strand, om even heerlijk uit te waaien. Het strand is, met de auto, op enkele minuten gelegen van ons vakantiepark. De meeste honden zijn gek op het strand. Voor hen is er niets leuker dan over het strand te rennen, te rollen door het stuivende zand of een duik in de branding te nemen.

Boek uw last minute in Zeeland met uw hond

Wilt u een last minute boeken in Zeeland met uw hond bij ons vakantiepark? Doe dit dan direct online en wacht niet te lang, want de kans bestaat dat onze huisjes snel vol zitten. Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, stel deze dan gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw last minute in Zeeland

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht