Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Last minute zeeland met hond

Wilt u een last minute vakantie boeken in Zeeland met uw hond? Doe dit bij Vakantiepark Hof van Zeeland, dan hebben u én uw hond gegarandeerd een geweldige vakantie. Op en rondom ons vakantiepark bevinden zich verschillende gelegenheden om uw hond uit te laten. Daarnaast zijn honden welkom in verschillende bungalows. Ook is het mogelijk om de tuin van uw bungalow extra te omheinen, zodat uw hond vrij buiten kan lopen. Wij zorgen er graag voor dat zowel u als uw hond en onvergetelijke vakantie beleeft bij ons!

Boek uw vakantie

Onze bungalows in Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland heeft verschillende soorten bungalows, waarvan enkele geschikt zijn voor een last minute vakantie in Zeeland met hond. Deze speciale huisdiertoegankelijke bungalows zijn zó ingericht dat uw hond mee kan komen om vakantie te vieren. Bij aankomst zorgen wij dat er een hondenpakket met iets lekkers klaarligt voor uw hond, zodat hij zich meteen helemaal thuis voelt. Daarnaast is het mogelijk om een hek te huren bij de receptie voor €25,- extra. Wij omheinen de tuin dan voor u, zodat uw hond vrij rond de bungalow kan lopen. Laat u tijdens de boeking van uw last minute vakantie in Zeeland even weten dat u van plan bent om uw hond mee te nemen? Dan kunnen wij hier rekening mee houden! 

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

De perfecte omgeving voor uw hond

Op het vakantiepark is veel natuurgroen en water aanwezig waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om een stevige wandeling te maken met uw hond. Maak een wandeling rondom de visvijver van tien hectare of neem uw hond mee naar het strand, om even heerlijk uit te waaien. Met de auto staat u binnen enkele minuten vanuit ons vakantiepark op een van de vele uitgestrekte zandstranden die Zeeland rijk is. De meeste honden zijn gek op het strand. Voor hen is er niets leuker dan over het strand te rennen, te rollen door het stuivende zand of een duik in de branding te nemen.

 

Boek uw last minute in Zeeland met uw hond

Wilt u last minute een vakantiehuisje boeken in Zeeland met uw hond? Doe dit dan direct online en wacht niet te lang, want de kans bestaat dat onze huisjes snel vol zitten. Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, stel deze dan gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw last minute in Zeeland

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht