Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Last minute zeeland met hond

Wilt u een last minute vakantie boeken in Zeeland met uw hond? Doe dit bij Vakantiepark Hof van Zeeland, dan hebben u én uw hond gegarandeerd een geweldige vakantie. Op en rondom ons vakantiepark bevinden zich verschillende gelegenheden om uw hond uit te laten. Daarnaast zijn honden welkom in verschillende bungalows. Ook is het mogelijk om de tuin van uw bungalow extra te omheinen, zodat uw hond vrij buiten kan lopen. Wij zorgen er graag voor dat zowel u als uw hond en onvergetelijke vakantie beleeft bij ons!

Boek uw vakantie

Onze bungalows in Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland heeft verschillende soorten bungalows, waarvan enkele geschikt zijn voor een last minute vakantie in Zeeland met hond. Deze speciale huisdiertoegankelijke bungalows zijn zó ingericht dat uw hond mee kan komen om vakantie te vieren. Bij aankomst zorgen wij dat er een hondenpakket met iets lekkers klaarligt voor uw hond, zodat hij zich meteen helemaal thuis voelt. Daarnaast is het mogelijk om een hek te huren bij de receptie voor €25,- extra. Wij omheinen de tuin dan voor u, zodat uw hond vrij rond de bungalow kan lopen. Laat u tijdens de boeking van uw last minute vakantie in Zeeland even weten dat u van plan bent om uw hond mee te nemen? Dan kunnen wij hier rekening mee houden! 

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

De perfecte omgeving voor uw hond

Op het vakantiepark is veel natuurgroen en water aanwezig waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om een stevige wandeling te maken met uw hond. Maak een wandeling rondom de visvijver van tien hectare of neem uw hond mee naar het strand, om even heerlijk uit te waaien. Met de auto staat u binnen enkele minuten vanuit ons vakantiepark op een van de vele uitgestrekte zandstranden die Zeeland rijk is. De meeste honden zijn gek op het strand. Voor hen is er niets leuker dan over het strand te rennen, te rollen door het stuivende zand of een duik in de branding te nemen.

 

Boek uw last minute in Zeeland met uw hond

Wilt u last minute een vakantiehuisje boeken in Zeeland met uw hond? Doe dit dan direct online en wacht niet te lang, want de kans bestaat dat onze huisjes snel vol zitten. Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, stel deze dan gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw last minute in Zeeland

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht