Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Last minute vakantie in Zeeland

Wilt u genieten van een heerlijke last minute vakantie in Zeeland? Bij Hof van Zeeland bent u aan het juiste adres! Ons vakantiepark is het ideale uitgangspunt om de provincie Zeeland te ontdekken en even helemaal tot rust te komen. Bij ons kunt u gemakkelijk een last minute vakantiehuisje in Zeeland vinden, met keuze uit verschillende soorten bungalows die passen bij uw wensen, en tal van bijzondere activiteiten om te beleven in en rondom het park. Geniet heerlijk samen met uw partner, familie of vriendengroep van een onvergetelijke last minute vakantie in Zeeland!

Ontdek alle bungalows

Geniet van onze faciliteiten in Zeeland

Wie een écht onbezorgde last minute vakantie in Zeeland wil beleven, vindt bij Hof van Zeeland de perfecte vakantiebestemming voor jong en oud. Op ons vakantiepark zijn verschillende speeltuinen te vinden waar kinderen zich urenlang kunnen uitleven. Daarnaast krijgt u als gast bij Hof van Zeeland ook gratis toegang tot de zwembaden rondom het park! Onze enthousiaste medewerkers verwelkomen u graag bij onze moderne receptie, gelegen bij de grote parkeerplaats met elektrische laadpalen. Hier vindt u ook een kleine supermarkt en zelfs een bakker die elke ochtend verse broodjes bakt om van te genieten in uw bungalow!

Vlak bij de receptie ligt ook Restaurant-Brasserie Stelleplas, onze sfeervolle horecagelegenheid aan de prachtige vijver waar de heerlijkste hapjes en drankjes worden geserveerd. Wilt u de omgeving van Zeeland verder verkennen? Huur dan gemakkelijk een fiets of e-chopper en ga eropuit, of maak gebruik van de Hof van Zeelandpas en krijg leuke kortingen bij allerlei activiteiten in de omgeving!

Bekijk alle faciliteiten

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Last minute in Zeeland met uw hond

Wilt u graag een last minute vakantie met uw hond? Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom op ons vakantiepark! Er is veel natuurgroen en water aanwezig waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om samen een stevige wandeling te maken. Maak een rondje om de visvijver van tien hectare of neem uw hond mee naar het strand om even heerlijk uit te waaien. Met de auto staat u binnen enkele minuten op een van de vele uitgestrekte zandstranden die Zeeland rijk is. De meeste honden zijn gek op het strand. Voor hen is er niets leuker dan over het strand te rennen, te rollen door het stuivende zand of een duik in de branding te nemen. Er is geen betere plek voor een geweldige last minute in Zeeland met uw hond!

Boek uw last minute vakantie in Zeeland

Wilt u uw last minute in Zeeland boeken? Onze last minute vakantiehuisjes in Zeeland zitten snel vol, dus wacht niet te lang en boek eenvoudig uw bungalow online. Heeft u vragen over uw last minute vakantie? Stel ze gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of stuur ons een e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw last minute vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht