Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Last minute vakantie Zeeland

Wilt u een heerlijke last minute vakantie in Zeeland boeken? Doe dit dan bij Hof van Zeeland. Dit is het ideale uitgangspunt om de gehele provincie Zeeland te ontdekken én om helemaal tot rust te komen. Geniet heerlijk in uw bungalow met uw partner, gezin of vriendengroep. Hof van Zeeland is een vakantiepark met verschillende soorten bungalows die gelegen zijn aan een visvijver van ruim 10 hectare. Deze zoetwaterplas is niet alleen uitermate geschikt om te gaan vissen, maar een lange wandeling langs het water is natuurlijk ook heerlijk tijdens een ontspannen last minute vakantie in Zeeland.

Ontdek alle bungalows

De faciliteiten op Hof van Zeeland

Als u écht een onbezorgde last minute vakantie in Zeeland wilt, dan is Vakantiepark Hof van Zeeland perfect voor u. Bij de ingang van het vakantiepark vindt u een grote parkeerplaats en moderne receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Bij de receptie vindt u ook een supermarkt met een klein assortiment aan producten. Daarnaast haalt u hier tijdens uw last minute vakantie in Zeeland elke ochtend uw verse broodjes op, om hier vervolgens in uw bungalow van te genieten!

 Naast de receptie ligt Restaurant-Brasserie Stelleplas, waar de heerlijkste hapjes en drankjes worden geserveerd. Vanaf het terras van dit restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de Stelleplas. Wilt u de omgeving gaan verkennen? Huur dan zeker een fiets of e-chopper en zie de directe omgeving van Hof van Zeeland. Voor gezinnen met kinderen is Hof van Zeeland zeker een aanrader! Op ons vakantiepark zijn er verschillende speeltuinen waar uw kinderen zich urenlang uit kunnen leven. Naast de ingang van ons vakantiepark bevindt zich openluchtzwembad Stelleplas, waar u als gast van Hof van Zeeland gratis toegang tot heeft!

Bekijk alle faciliteiten

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Boek uw last minute vakantie in Zeeland

Wilt u uw last minute vakantie in Zeeland boeken bij ons vakantiepark? Doe dit dan direct online en wacht niet te lang, want de kans bestaat dat onze huisjes snel vol zitten. Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, stel deze dan gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw last minute vakantie
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht

vanaf 15.00uur