Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Last minute Zeeland

Wilt u genieten van een heerlijke last minute vakantie in Zeeland? Bij Hof van Zeeland bent u aan het juiste adres! Ons vakantiepark is het ideale uitgangspunt om de provincie Zeeland te ontdekken en even helemaal tot rust te komen. Bij ons kunt u gemakkelijk een last minute vakantiehuisje in Zeeland vinden, met keuze uit verschillende soorten bungalows die passen bij uw wensen, en tal van bijzondere activiteiten om te beleven in en rondom het park. Geniet heerlijk samen met uw partner, familie of vriendengroep van een onvergetelijke last minute vakantie in Zeeland!

Ontdek alle bungalows

Geniet van onze faciliteiten in Zeeland

Wie een écht onbezorgde last minute vakantie in Zeeland wil beleven, vindt bij Hof van Zeeland de perfecte vakantiebestemming voor jong en oud. Op ons vakantiepark zijn verschillende speeltuinen te vinden waar kinderen zich urenlang kunnen uitleven. Daarnaast krijgt u als gast bij Hof van Zeeland ook gratis toegang tot de zwembaden rondom het park! Onze enthousiaste medewerkers verwelkomen u graag bij onze moderne receptie, gelegen bij de grote parkeerplaats met elektrische laadpalen. Hier vindt u ook een kleine supermarkt en zelfs een bakker die elke ochtend verse broodjes bakt om van te genieten in uw bungalow!

Vlak bij de receptie ligt ook Restaurant-Brasserie Stelleplas, onze sfeervolle horecagelegenheid aan de prachtige vijver waar de heerlijkste hapjes en drankjes worden geserveerd. Wilt u de omgeving van Zeeland verder verkennen? Huur dan gemakkelijk een fiets of e-chopper en ga eropuit, of maak gebruik van de Hof van Zeelandpas en krijg leuke kortingen bij allerlei activiteiten in de omgeving!

Bekijk alle faciliteiten

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Boek uw last minute vakantie in Zeeland

Wilt u uw last minute in Zeeland boeken? Onze last minute vakantiehuisjes in Zeeland zitten snel vol, dus wacht niet te lang en boek eenvoudig uw bungalow online. Heeft u vragen over uw last minute vakantie? Stel ze gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of stuur ons een e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw last minute vakantie

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht