Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Last minute vakantiepark met subtropisch zwembad

Wilt u graag last minute een vakantiepark met subtropisch zwembad boeken?

Reserveer dan nu uw favoriete bungalow bij Hof van Zeeland, een vakantiepark dat uitermate geschikt is voor gezinnen. Kom met uw kinderen overnachten in een van onze goed onderhouden bungalows en laat ze de tijd van hun leven beleven in het subtropisch zwemparadijs naast de camping. U en uw kinderen hebben tijdens uw verblijf bij Hof van Zeeland gratis toegang tot dit prachtige binnenzwembad. Boek direct uw last minute vakantiepark met subtropisch zwembad bij Hof van Zeeland en wees zeker van een onvergetelijke vakantie!

Reserveer direct uw favoriete bungalow

Het subtropisch zwembad

Op ongeveer een kwartiertje rijden met de auto van Vakantiepark Hof van Zeeland vindt u hét subtropisch zwembad van Zeeland: Omnium. Wanneer u uw last minute vakantiepark met subtropisch zwembad boekt, heeft u automatisch gratis toegang tot dit zwemparadijs in Goes. In dit zwembad laten uw kinderen zich op zwembanden meevoeren door de Lazy River terwijl ze een doorkijk hebben naar het Expeditie Bos. Wanneer ze houden van nóg meer spanning, roetsjen ze van de snelle glijbanen en trotseren ze de stroomversnelling.

Wanneer u zelf ook nog graag in conditie wilt blijven, zwemt u baantjes in het wedstrijdbad. Omnium heeft een speciaal zwemmersterras waar u met uw kinderen kunt genieten van een hapje en drankje. Het is natuurlijk ook mogelijk om hier te blijven hangen terwijl uw kinderen nog een duik nemen in het warme water. U beleeft bij Omnium een onvergetelijke dag wanneer u uw last minute vakantiepark met subtropisch zwembad heeft geboekt bij Hof van Zeeland.

Ontdek het subtropisch zwembad

Het openluchtzwembad

Wanneer u een vakantie boekt bij ons last minute vakantiepark met subtropisch zwembad, krijgt u ook toegang tot het buitenzwembad naast de camping. Zwembad Stelleplas bevindt zich naast de ingang van Vakantiepark Hof van Zeeland. Dit is een groot en goed onderhouden buitenzwembad waar u tijdens warme dagen uren geniet met uw gezin. Terwijl uw kinderen vanaf de hoge glijbaan het koele water in glijden, geniet u van de zon op een van de ligbedden op de kant. Hier heeft u een goed overzicht over het gehele zwembad, zodat u precies in de gaten kunt houden wat uw kinderen doen.

Ontdek Zwembad de Stellepas

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Boek uw last minute vakantiepark met subtropisch zwembad

Wilt u vakantie komen vieren bij Vakantiepark Hof van Zeeland? Boek dan direct een last minute vakantiepark met subtropisch zwembad bij ons prachtige park met ruime en volledig uitgeruste bungalows. Heeft u toch nog vragen over het park, de zwembaden of uw reservering? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag!

Boek last minute uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht