Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Last minute vakantie nederland 2 personen

Wilt u een last minute vakantie in Nederland voor 2 personen boeken?

Dan bent u bij Vakantiepark Hof van Zeeland aan het goede adres. Hier reserveert u uw favoriete bungalow voor de gewenste tijdsperiode. Alle bungalows zijn zeer goed onderhouden en perfect om een ontspannen vakantie te beleven met uw partner. Daarnaast is er in de omgeving van ons vakantiepark ontzettend veel te beleven. Met de Hof van Zeelandpas, die u ontvangt bij aankomst op ons vakantiepark, krijgt u veel korting bij verschillende activiteiten en uitjes in de omgeving van Hof van Zeeland. U hoeft zich dus absoluut niet te vervelen wanneer u een last minute vakantie in Nederland voor 2 personen boekt bij Vakantiepark Hof van Zeeland.

Reserveer direct uw bungalow

De omgeving van Hof van Zeeland

Ons vakantiepark ligt in het hart van Zeeland en is dus het ideale uitgangspunt om onze mooie provincie te ontdekken. Door de centrale ligging is eigenlijk alles dichtbij! Naast het park vindt u een buitenzwembad waar u gratis mag zwemmen, maar ook van subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes mag u onbeperkt gebruik maken. Wanneer u graag actief bezig bent en de omgeving verkent tijdens uw last minute vakantie in Nederland voor 2 personen, volg dan een van de fiets- of wandelroutes. Deze beginnen direct bij de voordeur van uw bungalow. Huur uw fiets of e-chopper bij de receptie van het vakantiepark, zodat u niet uw eigen vervoersmiddel mee hoeft te nemen.

Wilt u graag naar het strand tijdens uw last minute vakantie in Nederland voor 2 personen? Binnen 30 minuten met de auto staat u met uw voeten in het zand. Het strand van Breezand en de Banjaard zijn een van de schoonste stranden van Nederland. In Vlissingen is een prachtig grijs strand als u een keer iets anders wilt als het standaard zandstrand.

Ontdek de omgeving

Ontdek onze overnachtings mogelijkheden

Een greep uit onze accommodaties

Boek nu uw last minute vakantie

Wilt u graag een last minute vakantie in Nederland voor 2 personen boeken? Reserveer dan een van de uitstekend onderhouden en comfortabele bungalows bij Vakantiepark Hof van Zeeland. Nadat u de prachtige provincie Zeeland heeft ontdekt, keert u terug naar ons prachtige vakantiepark om hier helemaal te ontspannen. U reserveert uw favoriete bungalow eenvoudig last minute online. Heeft u toch nog vragen over uw last minute vakantie in Nederland voor 2 personen? Neem dan gerust contact met ons op!

Reserveer uw bungalow

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht