Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Last minute park in Nederland

Bent u nog op zoek naar een last minute vakantie op een park in Nederland? Bij vakantiepark Hof van Zeeland kunt u steeds terecht voor een heerlijke vakantie voor een aantrekkelijke prijs! Het hele jaar door kunt u met uw gezin, vrienden of familie genieten van een ontspannende last minute vakantie, gemakkelijk en voordelig in eigen land. Vanaf het warme welkom van onze gastvrije medewerkers bij onze receptie, totdat u met een heerlijk ontspannen gevoel weer naar huis vertrekt; bij Hof van Zeeland zorgen wij voor een écht onbezorgde last minute vakantie voor iedereen!

Reserveer uw last minute bungalow

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek dit prachtige park in Nederland

Geniet tijdens uw last minute verblijf van het prachtige uitzicht over de Stelleplas waar heerlijk gewandeld en gevist kan worden, en proef iedere dag van de heerlijke hapjes en drankjes die met uitstekende service worden geserveerd in ons restaurant. Wie eropuit wil om de omgeving rondom het park te verkennen, kan terecht bij onze fiets- en E-chopper verhuurservice om op een leuke manier dit prachtige deel van Nederland te bewonderen. Wie liever rustig bij het vakantiehuisje blijft kan een gezellige barbecue houden met de grills die wij te huur aanbieden. Tenslotte kunt u alles vinden wat u nodig heeft in onze kleine supermarkt op het park, en kunt u heerlijk verse broodjes krijgen voor het ontbijt. 

Heeft u kinderen? Op ons park is er ook van alles te beleven voor de allerkleinsten, van leuke speeltuinen en zwembaden met glijbanen, tot leuke activiteiten speciaal verzorgd door ons enthousiaste animatieteam. Ook honden zijn welkom op ons park en krijgen speciale aandacht om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze uiteenlopende faciliteiten op het park zijn er voor iedereen, en maken uw last minute vakantie compleet!

Reserveer uw last minute verblijf

Wilt u graag een onbezorgde last minute vakantie op ons mooie park hier in Nederland? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of via telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale last minute vakantie!

Lees meer

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht