Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Last minute park in Nederland

Bent u nog op zoek naar een last minute vakantie op een park in Nederland? Bij vakantiepark Hof van Zeeland kunt u steeds terecht voor een heerlijke vakantie voor een aantrekkelijke prijs! Het hele jaar door kunt u met uw gezin, vrienden of familie genieten van een ontspannende last minute vakantie, gemakkelijk en voordelig in eigen land. Vanaf het warme welkom van onze gastvrije medewerkers bij onze receptie, totdat u met een heerlijk ontspannen gevoel weer naar huis vertrekt; bij Hof van Zeeland zorgen wij voor een écht onbezorgde last minute vakantie voor iedereen!

Reserveer uw last minute bungalow

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek dit prachtige park in Nederland

Geniet tijdens uw last minute verblijf van het prachtige uitzicht over de Stelleplas waar heerlijk gewandeld en gevist kan worden, en proef iedere dag van de heerlijke hapjes en drankjes die met uitstekende service worden geserveerd in ons restaurant. Wie eropuit wil om de omgeving rondom het park te verkennen, kan terecht bij onze fiets- en E-chopper verhuurservice om op een leuke manier dit prachtige deel van Nederland te bewonderen. Wie liever rustig bij het vakantiehuisje blijft kan een gezellige barbecue houden met de grills die wij te huur aanbieden. Tenslotte kunt u alles vinden wat u nodig heeft in onze kleine supermarkt op het park, en kunt u heerlijk verse broodjes krijgen voor het ontbijt. 

Heeft u kinderen? Op ons park is er ook van alles te beleven voor de allerkleinsten, van leuke speeltuinen en zwembaden met glijbanen, tot leuke activiteiten speciaal verzorgd door ons enthousiaste animatieteam. Ook honden zijn welkom op ons park en krijgen speciale aandacht om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze uiteenlopende faciliteiten op het park zijn er voor iedereen, en maken uw last minute vakantie compleet!

Reserveer uw last minute verblijf

Wilt u graag een onbezorgde last minute vakantie op ons mooie park hier in Nederland? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of via telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale last minute vakantie!

Lees meer

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht