Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Grote vakantiehuizen Zeeland

Meer dan genoeg ruimte bij Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland beschikt over een breed aanbod aan grote vakantiehuizen in Zeeland, perfect voor grotere families en vriendengroepen. De omgeving van het vakantiepark staat bekend om zijn unieke karakter. Het kenmerkt zich door de vele streekproducten, bijzondere attracties en mooie bezienswaardigheden die u hier samen kunt ontdekken. Ga er de hele dag heerlijk op uit om al het moois van de provincie te beleven en keer ’s avonds terug in een van onze grote vakantiehuizen, om te relaxen en na te genieten van de mooie dag.

Reserveer een groot vakantiehuis

Heerlijk grote vakantiehuizen voor grotere groepen

We hebben een flink aantal grote vakantiehuizen die ideaal zijn voor gezelschappen van meerdere personen. In onze bungalow ‘Lotus’ kunt u bijvoorbeeld terecht met een gezelschap tot acht personen. Daarnaast kunt u in onze bungalow ‘Narcis’ terecht met een gezelschap tot maar liefst tien personen. Naast deze grote vakantiehuizen, kunnen kleinere gezinnen of groepen terecht in onze andere accommodaties voor gezelschappen tot maximaal vier óf zes personen.

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Genoeg te beleven op het park

Zowel op ons vakantiepark als in de directe omgeving is alles voor u aanwezig om een actieve vakantie in Zeeland te beleven. Direct naast de ingang van Vakantiepark Hof van Zeeland ligt bijvoorbeeld het openluchtzwembad ‘Stelleplas’. Dit zwembad is gemakkelijk bereikbaar voor zowel jong en oud. Met de Hof van Zeelandpas mag u met de hele groep gratis en onbeperkt zwemmen bij dit leuke buitenzwembad.

Zijn de weersomstandigheden iets minder dan verwacht? Dan kunt u met de Hof van Zeelandpas ook gratis het hele jaar door terecht bij subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes. Dit is vanuit uw grote vakantiehuis in Zeeland goed te bereiken. Ontdek hieronder het overzicht van al onze faciliteiten en services voor het hele gezelschap!

Reserveer uw grote vakantiehuis in Zeeland

Wilt u graag samen met een grote groep of familie verblijven in een groot vakantiehuis in Zeeland? Boek dan snel uw verblijf bij vakantiepark Hof van Zeeland! Wilt u graag meer informatie over onze grote vakantiehuizen of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer een groot vakantiehuis

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht