Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Grote vakantiehuizen Zeeland

Meer dan genoeg ruimte bij Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland beschikt over een breed aanbod aan grote vakantiehuizen in Zeeland. De omgeving van het vakantiepark staat bekend om zijn unieke karakter. Het kenmerkt zich door de vele streekproducten, bijzondere attracties en mooie bezienswaardigheden. Ga er de hele dag heerlijk op uit om al het moois van de provincie te beleven en keer ’s avonds terug in een van onze grote vakantiehuizen, om te relaxen en na te genieten van de mooie dag.

Bekijk onze accommodaties

Onze grote Vakantiehuizen

We hebben een flink aantal grote vakantiehuizen die geschikt zijn voor gezelschappen met meerdere personen. In onze bungalow ‘Lotus’ kunt u terecht met een gezelschap tot acht personen. Daarnaast kunt u in onze bungalow ‘Narcis’ terecht met een gezelschap tot maar liefst tien personen. Naast deze grote vakantiehuizen kunt u ook nog terecht bij onze andere accommodaties die geschikt zijn voor gezelschappen tot maximaal vier óf zes personen.

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Genoeg te beleven op het park

Zowel op ons vakantiepark als in de directe omgeving is alles voor u aanwezig om een actieve vakantie in Zeeland te beleven. Direct naast de ingang van Vakantiepark Hof van Zeeland ligt het openluchtzwembad ‘Stelleplas’. Dit zwembad is gemakkelijk bereikbaar voor zowel jong als oud. Met de Hof van Zeelandpas mag u gratis en onbeperkt zwemmen bij dit leuke buitenzwembad. Is het weer iets minder dan verwacht? Dan kunt u met de Hof van Zeelandpas ook gratis het hele jaar door terecht bij subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes. Dit is vanuit uw grote vakantiehuis in Zeeland goed te bereiken.

Reserveer uw grote Vakantiehuis in Zeeland

Wilt u graag verblijven in een groot vakantiehuis in Zeeland? Boek dan snel uw verblijf bij vakantiepark Hof van Zeeland! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw bungalow

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht