Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Beste vakantiepark Zeeland

Top vakantiepark in het hartje van Zeeland

Bent u op zoek naar het beste vakantiepark van Zeeland? Zoek niet verder! Bij Hof van Zeeland bent u aan het juiste adres! U geniet hier van de zee, het strand en al het moois wat Zeeland te bieden heeft. Op en rond het vakantiepark worden faciliteiten en activiteiten aangeboden voor jong en oud. Bent u op zoek naar een sportieve vakantie, een rustgevende vakantie of een gezinsvakantie? Het kan allemaal bij vakantiepark Hof van Zeeland! 

Boek uw vakantie

Gezinsvakantie op het beste vakantiepark van Zeeland

Bij Hof van Zeeland geniet u van de leukste activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Ontdek samen met uw gezin het beste vakantiepark van Zeeland; ga kajakken of flyboarden aan de Zeeuwse kust, ga zwemmen bij openluchtzwembad “Stelleplas” of maak een unieke mountainbike tocht door de omgeving. Op het park leven de kinderen zich helemaal uit op al onze speeltuinen en sportvelden en nemen ze deel aan de leukste activiteiten georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam. U geniet in ons restaurant Stelleplas, in de bungalow of aan de visvijver! Hof van Zeeland is voor u het beste vakantiepark in Zeeland.

Beleef Hof van Zeeland

Geniet van de rust en de natuur in Zeeland

Hof van Zeeland is er niet alleen voor de actievelingen. Bent u juist op zoek naar een vakantiepark waar u kunt genieten van de rust en prachtige natuur? Dan bent u op zoek naar het beste vakantiepark in Zeeland; Hof van Zeeland. Ons vakantiepark is ruim opgezet en is gelegen in een bosrijke omgeving. Vanaf het vakantiepark starten er verschillende wandel en fietsroutes die u door de mooiste stukjes natuur loodsen. Tijdens deze wandel- of fietstochten geniet u van de rustgevende geluiden van de natuur en komt u na afloop terug in een heerlijke bungalow die van alle gemakken voorzien is.

Boek uw vakantie

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek het bruisende Zeeland

Wij zijn trots op onze provincie en delen dit graag met u! De omgeving van Hof van Zeeland biedt vele bijzondere attracties en unieke bezienswaardigheden. Met de Hof van Zeelandpas ontvangt u kortingen en leuke extra’s die het ontdekken van onze provincie nog leuker maken. Bezoek tijdens uw vakantie op het beste vakantiepark van Zeeland bijvoorbeeld de Alpaca boerderij om te knuffelen met alpaca’s, de Kaasboerderij Ter Nisse voor de lekkerste kaas of spot zeehonden tijdens een Marstrand rondvaart en verken Zeeland op de Funbikes. Zeeland bruist, kom ontdekken!

Ontdek de bruisende omgeving

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht