Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Het leukste vakantiepark voor peuters

Het leukste vakantiepark voor peuters

Wilt u graag een zorgeloze vakantie waarbij iedereen in uw gezin volop kan genieten op hun eigen manier? Bij vakantiepark Hof van Zeeland is er voor iedereen van alles leuks te beleven! Bij ons kunt u terecht voor een onvergetelijke vakantie met de hele familie dankzij onze speciale faciliteiten voor jong en oud. Zo heeft ons vakantiepark voor peuters bijvoorbeeld allerlei leuke speelvelden, waaronder ook een omheinde speeltuin waarin de kleintjes veilig en ongestoord op ontdekkingstocht kunnen gaan en vriendjes kunnen maken. Bezorg uw kinderen een onvergetelijke vakantie!

Lees meer

Een vakantie vol speelplezier

Op ons vakantiepark hoeft niemand zich ook maar een moment te vervelen! Breng quality time door met het gezin in onze knusse vakantiehuisjes, of ga eropuit voor een leuke actieve dag samen. Breng een bezoek aan het subtropische zwembad waar de kleintjes heerlijk kunnen spetteren in het speciale peuterbad, of maak een wandeling naar een van de nabijgelegen speeltuinen in ons vakantiepark. Zo zijn er leuke trampolines, glijbanen en sportvelden om samen met een bal te spelen.

Bekijk onze speeltuinen

Speciale animatie voor peuters

Naast de leuke speelplekken op ons vakantiepark, worden er tijdens de vakantieperiodes ook leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd door ons speciale animatieteam! Zo kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven als ze gaan dansen en knutselen samen met onze mascotte Hein, het enthousiaste team en de andere kinderen die verblijven op het park.

Lees meer over onze animatie

Reserveer uw vakantiehuisje

Wilt u graag met het hele gezin naar een leuk vakantiepark waar iedereen zich op hun eigen manier kan vermaken? Boek dan snel uw verblijf bij Hof van Zeeland, want onze vakantiehuisjes zijn vaak snel verhuurd. Wilt u graag meer informatie, of heeft u een vraag over ons vakantiepark voor peuters? Neem dan gerust contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw huisje
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht