Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Vakantiepark met hond

Bent u op zoek naar een ideaal vakantiepark om met uw hond te verblijven in Zeeland? Bij Hof van Zeeland is er meer dan voldoende ruimte om de omgeving te verkennen met de hond, en hebben we speciale bungalows voor mensen die ons park komen bezoeken met hun trouwe viervoeter. Komt u de mooie natuur in de omgeving van Zeeland ontdekken met de hond?

Boek uw vakantie

Hondvriendelijk vakantiepark met speciale bungalows

Bij aankomst in uw huisdiertoegankelijke bungalow staat er een leuk hondenpakketje voor u klaar. Hierin vindt u allerlei lekkere dingen voor uw viervoeter. Daarnaast beschikt iedere bungalow bij Hof van Zeeland over een eigen tuin waar uw hond kan spelen en uitrusten. Zo geniet u samen van een heerlijke vakantie met hond. Onze huisdiertoegankelijke bungalows zijn niet standaard omheind. Wel is het mogelijk om voor €25,- een omheining bij te boeken. Dan omheinen wij de tuin voor u met een speciaal net voor dieren. Zo kan uw hond lekker los en veilig spelen in de tuin, terwijl u op uw gemak kunt genieten van uw vakantie.

Ontdek de groene omgeving

In de omgeving van ons vakantiepark is het genieten geblazen voor uw hond. Er is ontzettend veel natuur te vinden in de buurt, verken de hele omgeving door er lekker met uw viervoeter op uit te gaan. Maak bijvoorbeeld een lange wandeling rondom de visvijver of ga met uw hond richting een van de prachtige Zeelandse stranden om lekker uit te waaien. Door de centrale ligging van ons vakantiepark bent u overal binnen enkele minuten rijden, dat maakt Hof van Zeeland de perfecte locatie om te verblijven met uw hond.

Lees meer

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw verblijf

Wilt u graag met uw hond verblijven in één van de hondvriendelijke bungalows op ons vakantiepark? Boek dan snel, want deze vakantiehuisjes zijn erg gewild en zijn vaak snel verhuurd. Wilt u graag nog meer informatie, of heeft u een vraag over uw verblijf op ons vakantiepark met uw hond? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw huisje

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht