Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiepark aan het water Nederland

Genieten aan het water van de Stelleplas

Bent u op zoek naar een vakantiepark aan het water in Nederland? Dan zit u bij Hof van Zeeland altijd goed! Water heeft altijd een grote rol gespeeld binnen het ontstaan en behoud van de provincie Zeeland, wat zorgt voor bijzondere, mooie omgevingen en vergezichten. Naast de zee die in vrijwel de hele provincie op steenworp afstand ligt, is Hof van Zeeland gelegen aan de Stelleplas. Een van de mooiste locaties voor vissers in Nederland, een 10 hectare grote visvijver.

Boek uw vakantie

De perfecte omgeving voor echte vissers

Of u nu een recreatieve visser bent en voor uw plezier een hengel wil uitgooien of dat u een doorgewinterde sportvisser bent, aan de Stelleplas is er voor iedereen ruimte. In deze 10 hectare tellende visvijver is er een mooi ecosysteem met verschillende vissoorten en andere dieren die in het water leven. In de Stelleplas bevinden zich meerdere vissoorten zoals karpers, brasems, riet- en blankvoorn, zeelt, baars en snoekbaars. Om te vissen in de Stelleplas heeft u echter wel een visvergunning en een VISpas nodig.

Indien u deze visvergunning niet tot uw beschikking heeft is deze ook altijd te verkrijgen bij onze receptie. Zo proberen we de mooie en rustgevende ervaring van het vissen in de Stelleplas zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen. Voor een VISpas dient u zelf te zorgen, deze is zowel online als bij de meeste hengelsportzaken verkrijgbaar. Door te verblijven in ons vakantiepark aan het water in Nederland kunt u tijdens uw vakantie uw vishobby afwisselen met diverse leuke andere activiteiten in onze prachtige omgeving, die veel te bieden heeft.

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw accommodatie aan het water

Wilt u graag uw plekje reserveren bij ons vakantiepark aan het water? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, of heeft u een andere vraag over ons aan het water gelegen vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Boek uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht