Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Vakantiepark aan het water Nederland

Genieten aan het water van de Stelleplas

Bent u op zoek naar een vakantiepark aan het water in Nederland? Dan zit u bij Hof van Zeeland altijd goed! Water heeft altijd een grote rol gespeeld binnen het ontstaan en behoud van de provincie Zeeland, wat zorgt voor bijzonder, mooie omgevingen en vergezichten. Naast de zee, die in vrijwel de hele provincie op steenworp afstand ligt, kunt u ook genieten van uw vakantie aan het water dankzij onze eigen, rustgevende vijver de Stelleplas. Bovendien is dit ook een van de mooiste locaties voor vissers in Nederland; een 10 hectare grote visvijver vol verschillende vissoorten.

Boek uw vakantie aan het water

Tijdens een vakantie aan het water beleeft u Zeeland pas ├ęcht

Liefhebbers van water kunnen hun hart ophalen in de prachtige omgeving rondom Hof van Zeeland. Tijdens uw vakantie aan het water kunt u deelnemen aan allerlei wateractiviteiten en kunt u de provincie Zeeland ervaren op haar mooist; geniet van uitgestrekte stranden, de mooiste fiets- en wandelroutes of kom tot rust in uw eigen bungalow aan onze prachtige vijver. Ook ons sfeervolle Restaurant-Brasserie Stelleplas is, zoals de naam al doet vermoeden, gelegen aan dit mooie water.

Hier kunt u uzelf laten verwennen met de heerlijkste menu’s en gastvrije service waar wij trots op durven zijn. Bovendien mogen ons openluchtzwembad en het subtropisch zwemparadijs niet ontbreken tijdens uw vakantie aan het water – ook bij slecht weer kunt u steeds ergens terecht voor een heerlijk frisse duik!

Ontdek de bruisende omgeving

Vissen binnen ons bungalowpark aan het water

Of u nu een recreatieve visser of een doorgewinterde sportvisser bent, aan de Stelleplas is er voor iedereen ruimte. In deze 10 hectare tellende visvijver is er een mooi ecosysteem met verschillende vissoorten zoals karpers, brasems, riet- en blankvoorn, zeelt, baars en snoekbaars. Om te vissen in de Stelleplas heeft u echter wel een visvergunning en een VISpas nodig. Indien u deze visvergunning niet tot uw beschikking heeft, is deze ook altijd te verkrijgen bij onze receptie.

Zo proberen we de mooie en rustgevende ervaring van het vissen in de Stelleplas zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen. Voor een VISpas dient u zelf te zorgen, deze is zowel online als bij de meeste hengelsportzaken verkrijgbaar.

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Boek uw vakantie aan het water in Nederland

Wilt u graag bij ons vakantiepark in Nederland aan het water een plekje reserveren? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark aan het water? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Boek uw vakantie aan het water

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht