Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiehuisje aan viswater

Gooi direct uw hengel uit

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje aan viswater of met een vissteiger op het perceel? Bij Hof van Zeeland hebben we diverse vakantiewoningen aan het viswater. Ook voor de huisjes die niet direct aan het water liggen zijn de visgelegenheden op steenworp afstand. Wat is er nou heerlijker en rustgevender dan tijdens uw vakantie heerlijk aan de waterkant genieten van de rust en de omgeving, terwijl uw dobber in het water ligt te wachten tot u beet heeft? Omdat we weten hoe heerlijk dit gevoel is faciliteren we graag iedereen die dit gevoel met ons deelt. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke visvakantie.

Boek uw vakantie

Vissen op uw vakantie

Op het moment dat u heerlijk wil vissen tijdens uw vakantie zit u bij Hof van Zeeland goed. Door onze gunstige ligging aan de 10 hectare tellende Stelleplas ligt er een uitgestrekt viswater op steenworp afstand. Enkele bungalows op het vakantiepark zijn ook direct gelegen aan het binnenwater, waardoor u zelfs vanuit uw achtertuin een hengel kunt uitgooien! Op het moment dat u graag een dergelijke bungalow wilt boeken, kunt u dit bij het boekingsproces aangeven. Echter zijn er maar enkele bungalows die aan deze gunstige ligging voldoen, dit zijn de volgende:

Mocht u overwegen om uw tijd bij ons door te brengen in een accommodatie aan het viswater, dan zijn de bovenstaande drie opties mogelijk. Bij alle andere accommodaties is het uiteraard evengoed mogelijk om heerlijk een dagje te gaan vissen, alleen in dat geval niet vanuit de eigen achtertuin maar aan de Stelleplas.

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw vakantiehuisje aan viswater

Wilt u graag een vakantiehuisje boeken aan het viswater of met een vissteiger in de tuin? Boek dan snel uw verblijf bij Hof van Zeeland! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, aan het viswater of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op. 

Boek uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht